ροή ειδήσεων

Νέα (ΤΕΤΑΡΤΗ) διάρρηξη στην ΕΡΑ Ρόδου


Ανακοίνωση των απολυμένων εργαζόμενων της ΕΡΤ-ΕΡΑ Ρόδου...

Σήμερα, Δευτέρα 23 Μάρτιου 2015, προσερχόμενοι οι απολυμένοι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ρόδου για να πραγματοποιήσουμε, όπως κάθε μέρα, εδώ και δυο χρόνια από το μαύρο της 11 Ιουνίου 2013, τοπικό πρόγραμμα, διαπιστώσαμε, την τέταρτη σε σειρά, διάρρηξη στους χώρους του σταθμού, σε διάστημα περίπου τριών μηνών, από την διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ, κατόπιν εντολής της απελθούσας κυβέρνησης και του φερέφωνου της ΝΕΡΙΤ.

Οι διαρρήκτες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία ηλεκτρικού ρεύματος (με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν ο περιμετρικός φωτισμός και τα συστήματα ασφαλείας), μπήκαν στους χώρους του σταθμού, έσπασαν εσωτερικές πόρτες και αφαίρεσαν όλες τις λυχνίες εκπομπής υψηλής και χαμηλής ισχύος του πομπού μεσαίων κυμάτων, άγνωστη μέχρι στιγμής ποσότητα ηλεκτρονικών ανταλλακτικών, συσκευών και εργαλείων, εξαιρετικά μεγάλης άξιας.

Αφαίρεσαν επίσης, τα καλώδια και τις μπαταρίες εκκίνησης της γεννήτριας ρεύματος, με την βοήθεια της οποίας γινόταν το τοπικό πρόγραμμα μέχρι τώρα, όσο διάστημα είναι κομμένο το ρεύμα στις εγκαταστάσεις του σταθμού, με αποτέλεσμα να γίνει αδύνατη, προς το παρόν, η συνέχιση παραγωγής τοπικού προγράμματος από το studio του σταθμού.

Παρ’ όλα αυτά, θα συνεχιστεί κανονικά η εκπομπή των πομπών FM στις συχνότητες 93,1 και 92,7ΜΗΖ, με το πρόγραμμα των συναδέλφων της ΕΡΤΟΡΕΝ.

Για την νέα διάρρηξη ενημερώθηκε και επιλήφθηκε η Ασφάλεια Ρόδου.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ρόδου, καθιστούμε υπευθύνους για όλη αυτή την κατάσταση, όλους αυτούς που πρωτοστάτησαν στο κλείσιμο της ΕΡΤ και την διακοπή του ρεύματος στην ΕΡΑ Ρόδου. Σύντομα θα βρεθούν υπόλογοι για τις πράξεις τους.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Ρόδου, θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να περιφρουρούμε την περιουσία του ραδιοφωνικού σταθμού Ρόδου, όπως κάνουμε 22 μήνες τώρα, μέχρι την πλήρη δικαίωση μας και επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *