ροή ειδήσεων

Εσύ το ήξερες; Το νερό της βρύσης είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το εμφιαλωμένο!



Λέγεται πως το εμφιαλωμένο νερό λόγω της σύστασής του, είναι καλύτερο... από το νερό της βρύσης, που περιέχει διάφορες άγνωστες ουσίες.

Συγκεκριμένα φήμες λένε, πως το νερό από την βρύση περιέχει υψηλά επίπεδα προσμίξεων με τοξικά χημικά, ορμόνες αλλά και φυτοφάρμακα! Οι ειδικοί όμως λένε πως το εμφιαλωμένο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από το νερό της βρύσης, αλλά μάλλον είναι και χειρότερο!

Σύμφωνα με το AlterNet, πολυεθνικές εταιρείες όπως οι PepsiCo, Coca-Cola Company και Nestlé βγάζουν συνολικά περισσότερα από 103 δις. ευρώ από τις ετήσιες πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα λοιπόν ερευνά και τεκμηριώνει πως αυτοί οι κολοσσοί πωλούν νερό, ποιοτικά χειρότερου αυτού της βρύσης, χιλιάδες φορές ακριβότερα από την αξία του!

Δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί το σκάνδαλο με τα νερά Fiji πριν λίγα χρόνια και επιστημονικά έρχεται να αποδειχθεί πως τα εμφιαλωμένα νερά, όταν δεν υπόκεινται σωστές συνθήκες εμφιάλωσης αλλά και λόγω κακής συντήρησής τους είναι πιθανό να έχουν ελαττωματική ποιότητα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *