ροή ειδήσεων

Σε εκκαθάριση ο Ιταλός t.o. My Sunsea, αλλά η φίρμα λειτουργεί... Συστάσεις από την Ένωση Ιταλών Τουριστικών Πρακτόρων



Ο ιταλός τουρ οπερέιτορ My Sunsea - με πλούσιο πρόγραμμα για Ελλάδα... - τέθηκε σε καθεστώς εκούσιας εκκαθάρισης στις 12 Ιανουαρίου. Μια εβδομάδα, αργότερα, όμως, στην ίδια διεύθυνση εμφανίστηκε να δραστηριοποιείται ξανά ο My Sunsea πιθανότατα από νέα εταιρεία που ενοικίασε το brand της παλιάς.

Στην ιστοσελίδα του ο τουρ οπερέιτορ δεν διευκρινίζει τι ακριβώς συνέβη και διατηρεί μόνο τη φράση «ο τουρ οπερέιτορ MY SUNSEA αποτελεί σήμα κατατεθέν της 4HOLIDAYS SRL», χωρίς να αποσαφηνίζει και το καθεστώς ασφάλισης, διαχείρισης ή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η Ένωση Ιταλών Τουριστικών Πρακτόρων, AIAV, ανήρτησε στην ιστοσελίδα της αυτήν την εξέλιξη και εκφράζει υποψίες ότι πίσω από την κατάσταση αυτή κρύβεται μια εταιρία χρεωμένη, ανίκανη να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις και έχει βρει τον τρόπο να παραπλανά του πιστωτές της, τονίζοντας ότι το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας είναι μόλις 20.000 ευρώ. Και με εύσχημο τρόπο, απευθυνόμενη στους καταναλωτές, τονίζει (περίπου): "από εσάς εξαρτάται αν θα την εμπιστευθείτε"...

To tornosnews μεταφέρει την είδηση με κάθε σχετική επιφύλαξη, καταγράφοντας το θέμα, όπως το παρουσιάζςι η Ένωση Ιταλών Τουριστικών Πρακτόρων, AIAV.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *