ροή ειδήσεων

1εκ Γάλλοι γκόλφερς στην Τουρκία! – Η Ρόδος περιμένει μισό αιώνα για Γκολφ!



Μεγάλο άνοιγμα για την προσέλκυση παικτών γκολφ από τη Γαλλία κάνει η Αττάλεια της Τουρκίας,... με αιχμή του δόρατος τα 15 γήπεδα γκολφ που διαθέτει κυρίως στο Belek. Στη Γαλλία υπάρχουν 1 εκατομμύριο παίκτες γκολφ, οι οποίοι τώρα προτιμούν την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Μαρόκο και την Τυνησία, λόγω πιο εύκολης πρόσβασης.

Ο Οργανισμός Western Mediterranean Development Agency (BAKA) της Τουρκίας και η Turkish Airlines έχουν εκπονήσει ένα σχέδιο για την προσέλκυση Γάλλων γκόλφερς, προσκαλώντας κατ'αρχήν Γάλλους ταξιδιωτικούς πράκτορες, που προωθούν τον τουρισμό γκολφ, να επισκεφθούν το Belek και να γνωρίσουν τα ξενοδοχειακά θέρετρα και τα γκολφ.

Το Belek έχει αναγνωρισθεί από την International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) ως ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός γκολφ στην Ευρώπη και αυτή η διάκριση διευκολύνει τα σχέδια της Τουρκίας για να προωθήσει την Ατάλλεια στην αγορά του γκολφ.

Σύμφωνα, πάντως, με τους εκπροσώπους των Γάλλων πρακτόρων, που επισκέφθηκαν την περιοχή, η Τουρκία πρέπει να κάνει μεγάλες εκστρατείες προώθησης των γηπέδων γκολφ για να δελεάσει τους Γάλλους παίκτες και να αρχίσουν απευθείας πτήσεις απο τη Γαλλία στην Αττάλεια, αναγνωρίζοντας ότι η Τουρκία αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για όσους πηγαίνουν συχνά στο Μαρόκο και την Τυνησία.

Επισημαίνεται ότι η Ισπανία διαθέτει 345 γήπεδα γκολφ (τα 25 στη Μαγιόρκα) και η Πορτογαλία 87 γήπεδα γκολφ.

Φυσικά, ούτε συζήτηση για την Ρόδο που 'περιμένει' εδώ και μισό σχεδόν αιώνα για το... Γκολφ του οποίου ακόμη αγνοείται η τύχη και την ίδια ώρα, χάνει πολλά εκατομμύρια ευρώ από την αγορά λόγω έλλειψης υποδομών... Οι γείτονες είναι ήδη έναν... αιώνα μπροστά στις επενδύσεις!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/4/15 09:57

    εδώ οι αφαντενοι 45 χρονια συζητάνε ποιος θα το παρει,ποσα θα τους δινει,ποσα θα κερδιζει,ποσα θα πληρωνει στο δημο,αρλουμπες δημοκρατικες δηλαδή,ενω η τουρκια εχει ηδη καταταχτεί 18η στην παγκοσμια κλιμακα διοργανωσης τουρνουά γκολφ με χοντρα δις ετησίως.Καθηστε παλι φετος το χειμωνα να συζητάτε για αγωγους,δρομους,βιολογικους,κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/15 11:48

    Απατεώνες και λαμόγια πολίτες εκλέγουν απατεώνες και λαμόγια πολιτικούς (κατ' εικόνα και ομοίωση) για να τους διοικούν..... τώρα γιατί παραπονιέται ο αρθρογράφος δεν μπορώ να καταλάβω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "αφαντο" το γκολφ Αφαντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *