ροή ειδήσεων

Ένας 59χρονος βγήκε στο πεζοδρόμιο και έβαλε τέλος στη ζωή του



Με τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 59χρονος άνδρας... στην οδό Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cityvoice.gr ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με μονόκανη καραμπίνα στοστήθος και σωριάστηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο.

Για το συμβάν η αστυνομία ενημερώθηκε στις 08:25 το πρωί από τους οικείους του, που τον αντίκρισαν νεκρό στο έδαφος ενώ ο άτυχος άνδρας φαίνεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενεργεί τη σχετική προανάκριση ενώ η σορός του 59χρονου θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιοι σημείο του αυτόχειρα. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, έκαναν λόγο για έναν ήσυχο και ευγενικό άντρα, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του.

Το τελευταίο διάστημα όλοι γνώριζαν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά κανείς δεν έβαζε στο μυαλό του τα όσα έμελλε να συμβούν. Ο59χρονος έμεινε μόνος και αβοήθητος και επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *