ροή ειδήσεων

Aποκάλυψη-σοκ για τις τελευταίες ώρες του Ρόμπιν Γουίλιαμς



Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες του Ρόμπιν Γουίλιαμς....

πριν αυτοκτονήσει, αλλά και για τα ευρήματα της μεταθανάτιας εξέτασης, που τώρα έρχονται στο φως.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο βρετανικό «Channel 5», ο παθολόγος Ρίτσαρντ Σέπαρντ, ο οποίος επικαλείται τη μεταθανάτια εξέταση, ο δημοφιλής ηθοποιός εκτός από Πάρκινσον, έπασχε και από αδιάγνωστη άνοια, κάτι που σήμερα μπορεί να εξηγήσει την αλλόκοτη συμπεριφορά του.
Ο Γουίλιαμς όπως αναφέρουν τα νέα στοιχεία πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του μέσα στην παράνοια, κάνοντας πράγματα που μόνο εξ αιτίας της άνοιας μπορούν να αιτιολογηθούν.
Μάλιστα, μία ημέρα πριν βρεθεί κρεμασμένος, αποκαλύφθηκε πως έψαχνε στο ίντερνετ για βαριά φάρμακα, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε άγχος και αϋπνίες, καθώς και αλλόκοτη συμπεριφορά.
Σύμφωνα με τον Δρ. Σέπαρντ η άνοια μπορεί να προκαλέσει αϋπνία, άγχος, παρανοϊκές τάσεις, περιόδους σύγχυσης και μειωμένη δυνατότητα λήψης αποφάσεων, όπως και παρανοϊκά συναισθήματα σαν και αυτό της μανιοκαταθλιπτικής καταδίωξης.
Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, πέρασε την τελευταία νύχτα της ζωής του στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν Σνάιντερ και τα όσα η ίδια φέρεται να είχε αποκαλύψει στο στενό της περιβάλλον για τη συμπεριφορά του, συνάδουν στο συμπέρασμα πως ο Γουίλιαμς είχε αλλόκοτη συμπεριφορά με παρανοϊκές τάσεις.
Σύμφωνα λοιπόν, με τη σύζυγό του, ο Γουίλιμας πριν φύγει για το σπίτι ενός φίλου του, «στρίμωξε» τα ρολόγια του μέσα σε μια κάλτσα. Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το γεγονός πως αφού έκοψε τις φλέβες του στην συνέχεια καθάρισε το μπάνιο από τα αίματα, ενώ στο υπνοδωμάτιο του βρέθηκε ένα μπουκάλι quetiapine, το οποίο είναι ένα ισχυρό φάρμακο για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής. Το μπουκάλι ήταν κλειστό, αλλά το φάρμακο τού είχε χορηγηθεί μια εβδομάδα πριν την αυτοκτονία του.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *