ροή ειδήσεων

Απίστευτη βρετανική οδηγία: Πάρτε μετρητά στην Ελλάδα, μπορεί να κλείσουν τα ATM



Νέα «ταξιδιωτική οδηγία» απ’ τη Βρετανία....
Η Ελλάδα μπορεί να έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών, αλλά σύμφωνα με τις βρετανικές υπηρεσίες υπάρχουν προϋποθέσεις εάν κάποιος θέλει να απολαύσει τις διακοπές του στη χώρα μας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph η βρετανική κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποιήσεις προς τους τουρίστες που σκοπεύουν να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Ο οδηγίες προειδοποιούν τους τουρίστες να έχουν μαζί τους αρκετά μετρητά σε περίπτωση που κλιμακωθεί η κρίση χρέους και κλείσουν τα ΑΤΜ.

Αν και σύμφωνα με την εφημερίδα, η προειδοποίηση διευκρινίζει ότι δεν αναμένονται άμεσα προβλήματα καλεί τους τουρίστες να μην βασίζονται σε πιστωτικές κάρτες ή τα ΑΤΜ αλλά να έχουν μαζί τους μετρητά ικανά να καλύψουν τα έξοδα τριών ή πέντε ημερών.

Την οδηγία αυτή «ενισχύει» το γεγονός πως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα έφτασε πολύ κοντά στη χρεωκοπία τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι οι συζητήσεις με τους εταίρους βρίσκονται στον αέρα γιατί η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να εφαρμόσει μέτρα λιτότητας.

Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, συμπληρώνει η εφημερίδα, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ, αυτό θα προκαλέσει χάος και θα κλείσουν τα ΑΤΜ, γράφει η εφημερίδα δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο τις προειδοποιήσεις προς τους ταξιδιώτες. Για να γίνει πιο πειστικό το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περίπτωση της Κύπρου όπου οι τράπεζες περιόρισαν την δυνατότητα αναλήψεων.

Από την άλλη πλευρά, ο Ελληνικό; Οργανισμός Τουρισμού ξεκαθαρίζει πως δεν έγκειται κίνδυνος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *