ροή ειδήσεων

Διάγγελμα ο Κοντονής στο Καστελόριζο



♦ Ο Σαμαράς όλη τη νύχτα στον Ευαγγελάτο. Σε τι κόσμο θα ζήσουμε Νίκο Τσιαμτσίκα;...

♦ Ηταν βέβαια και η Τρέμη, που φορούσε Ζάρα, στην εξαθλίωση που μας οδήγησε ο Τσίπρας. Μόλις είχε έρθει από τις ΗΠΑ, που -όπως θα πληροφορηθήκατε- έγινε πραγματικός σκοτωμός για ένα ρούχο που το άρπαξε και φορούσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

♦ Ο Σαμαράς φυσικά αναφέρθηκε στα βράχια. Απορούσε και εξίστατο γιατί έπεσαν πάνω στα βράχια 900 λαθρομετανάστες και δεν έχει πέσει ακόμα ο λαθροπρωθυπουργός Τσίπρας.

♦ Κατηγόρησε βέβαια την κυβέρνηση για τα διαθέσιμα των Ταμείων και υποσχέθηκε πως μόλις βγει θα τα επιστρέψει με ένα νόμο κι ένα άρθρο. Τέτοια μας έλεγε και ο Τσίπρας.

♦ Η είδηση που βγήκε είναι ότι θα κάνει μήνυση στον Τσίπρα γιατί του έκλεψε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τις οποίες έχει κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα.

♦ Στον Μάρδα το πρωί έλειπαν 400 εκατ. και σε μια ώρα τα βρήκε. Επειδή έχει ξανασυμβεί, σίγουρα κάποια κληρονομιά μάς έχει πέσει.

♦ Ο Λ. Μπόμπολας έσκασε περίπου 2 εκατ. ευρώ και καθάρισε. Δηλαδή όλοι μαζί καθαρίσαμε. Από το πρωί ακρίβυναν τα διόδια 50%.

♦ Το παρατράβηξαν με τα ταμειακά διαθέσιμα. Ζήτησαν μέχρι και τα διαθέσιμα ράντσα από τα νοσοκομεία.

♦ Θα βάλουν χέρι και στα διαθέσιμα των καταθέσεων από τρία ευρώ και πάνω.

♦ Δεν πληρώνουν τον ΕΟΠΥΥ και τα φαρμακεία. Και λογικά. Δεν χρειάζονται. Το τέλος το ξέρουμε όλοι. Η ζωή είναι καπνός, που έλεγε ο Βέγγος.

♦ Και με τις ευλογίες Μίκη θα γίνει οριστικά η συναυλία Ρουβά που τελικά θα έχει τίτλο «Αξιον εστί μακαρόνια με κιμά».

♦ Στο μεταξύ ακολουθεί καταιγίδα συναυλιών Θεοδωράκη. Η επόμενη θα γίνει σε πολιτιστικό κέντρο όπου τραγουδάνε η Πάολα και ο Παντελίδης. Τίτλος: «Σώπα, όπου να 'ναι θα ανοίξουν οι σαμπάνιες».

♦ Το Grexit της χώρας μας από την ευρωζώνη μπορούμε να το αντέξουμε. Αλλά το Grexit στο ποδόσφαιρο ποτέ. Ολοι στο Σύνταγμα απόψε.

♦ Εκανα μάλιστα και ομάδα στο φέισμπουκ: «Ωχι στο Γκρέξητ στω ποδώσφαιρω. Ολη σττο Σίνταγμα απόψε στης 7».

♦ Φαίνεται όμως ότι η απόφαση για το Grexit έχει παρθεί. Θα την ανακοινώσει σήμερα ο Κοντονής στο Καστελόριζο. Βλέπουμε και την πρόβα που έκανε χθες.

♦ Συμπίπτει μάλιστα με την 5η επέτειο του διαγγέλματος Παπανδρέου στον ίδιο χώρο. Ο Γιώργος βρίσκεται κι αυτός στο ακριτικό νησί για να κάνει διάγγελμα ότι δεν χωρίζει, όπως κακοήθως έγραψαν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *