ροή ειδήσεων

Πρωτοφανής πρόκληση Τούρκων στην Αγιά Σοφιά: Ιμάμης διάβασε το Κοράνι



Για πρώτη φορά εδώ και 85 χρόνια αναγνώστηκαν αποσπάσματα του Κορανιού...

στην Αγιά Σοφιά, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, αναγνώστηκε στο προαύλιο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, απόσπασμα του Κορανίου στη διάρκεια των εγκαινίων έκθεσης με τίτλο "Η αγάπη του προφήτη" και θέμα τον προφήτη Μωάμεθ.

Στα εγκαίνια ήταν παρόντες πολλοί Τούρκοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκορμέζ.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, την ανάγνωση του Κορανίου έκανε ο Αλί Τελ, ιμάμης του τεμένους Αχμέτ Χαμντί Αξεκί της Άγκυρας.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/4/15 12:20

    Και την Αγια Σοφια κανανε τζαμι,και το κορανι διαβασανε,και μεσα στην καρδια της Αθηνας στηνουνε τζαμι ,και μεσα στην καρδια της Αθηνας θα μαστιγωνονται και θα κανουν οτι θελουν,κι εσεις κοτουλες τρεξτε μαζι με την Κατριβανου και την συμμορια της να τιμωρησετε τους μονους Ελληνες που απεμειναν,τους λοκατζηδες μας ,γιατι φωναζαν συνθηματα υπερ της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/15 23:09

    Τι χριστιανοί, τι μουσουλμάνοι, τι εβραίοι.... όλοι τους αντέγραψαν ο ένας από τον άλλο και η βάση τους ο Ερμής ο Τρισμέγιστος!!. "Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Για να ελέγξουμε τους βλάκες θα πρέπει να δημιουργήσουμε θρησκεία με θεό πανταχού παρόντα, με τιμωρία και επιβράβευση μετά θάνατον. Πούλα παραμύθι στους βλάκες" Πλάτων στην Πολιτεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/15 23:12

    Αστε τους και αυτούς τους κακομοίριδες, ζηλεύουν που δεν έχουν φτιάξει ποτέ τους τέτοιους ναούς λατρείας, αφού τα βρήκαν όλα έτοιμα από άλλους. Αυτοί μόνο για σφαγές είναι ικανοί να κάνουν και βιασμούς, αυτή είναι η κουλτούρα και ο πολιτισμός τους και αυτοί έτσι θα παραμείνουν μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/15 03:43

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΙΣΚΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,,,,,,,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ,,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ,,,ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥΣ ,,,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΦΑΓΕΑ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΤΙΣ ΡΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΟΛΟΙ,,,,ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟ,,,,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Π ..........Ο,,ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *