ροή ειδήσεων

Καναδός πρώην Υπουργός: Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας



Ο Πολ Χίλιερ, πρώην υπουργός Αμυνας του Καναδά, επιμένει:... οι εξωγήινοι είναι εδώ, ζουν ανάμεσά μας, αλλά οι κυβερνήσεις μάς κρύβουν την αλήθεια

Ο Πολ Χίλιερ, πρώην υπουργός Αμυνας του Καναδά, άνοιξε το θέμα «εξωγήινοι» το 2005, δηλώνοντας σε συνεντεύξεις του ότι εξωγήινα όντα έχουν επανειλημμένως επισκεφτεί τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Με την πρόσφατη ομιλία του, στο Πανεπιστήμιο του Calgary, όμως, ο Χίλιερ έγινε όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρώτος υψηλόβαθμος πολιτικός που μιλά δημόσια για την ύπαρξη εξωγήινων, τονίζοντας ότι οι κυβερνήσεις μεγάλων χωρών γνωρίζουν την αλήθεια, την οποία όμως φροντίζουν επιμελώς να διατηρούν κρυφή. Παράλληλα, έκανε στις κυβερνήσεις δημόσια έκκληση να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με την επίσκεψη και παραμονή εξωγήινων μορφών ζωής στον πλανήτη μας.

Σε συνεντεύξεις του, ο πρώην υπουργός έχει δηλώσει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων μορφών ζωής, ενώ έχει δώσει και λεπτομέρειες για τις «φυλές» των εξωγήινων όντων που ζουν ανάμεσα μας με ανθρώπινη μορφή: πρόκειται για τους «Tall Whites» (μην μπερδευτείτε με τους... Whitewalkers του «game of thrones») που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, τους «Short Grey's» που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια και τους «Nordic Blondes».

Σύμφωνα πάντα με τον 91χρονο Χίλιερ, οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας (το είχε βεβαίως προβλέψει και ο Κάρπεντερ στην ομώνυμη ταινία το 1988) και μοιάζουν ακριβώς σαν κι εμάς. «Θα μπορούσαμε να τους προσπεράσουμε στον δρόμο χωρίς να το καταλάβουμε». Οπως δηλώνει, σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και θέλουν να μας βοηθήσουν -μόνο ένα δυο είδη δεν είναι φιλικά.

Πάντα σύμφωνα με τις απόψεις του Καναδού πρώην Υπουργού, οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για πολλές από τις διαδεδομένες ανακαλύψεις της σύγχρονης τεχνολογίας (όπως τα μικροτσίπ). Ο ίδιος πάντως διευκρινίζει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ προσωπικά κάποιον εξωγήινο, όμως έχει δει UFO.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *