ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΦΙΛΕΡΗΜΟΥ !!!


Πολύ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ η κατάσταση του οδοστρώματος στο λόφο της ΦΙΛΕΡΗΜΟΥ.... Θα είναι πραγματικός γολγοθάς η ανάβαση των προσκυνητών αύριο στην εορτή της " Ζωοδόχου Πηγής "
Οι οδηγοί καλούντε να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.
Ευτυχώς με πρωτοβουλία της Κοινότητας ΙΑΛΥΣΟΥ έγινε μια τυπική σήμανση. 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ALA CARTE

«Δεν μας βρίσκει σύμφωνους το φαινόμενο της εκμετάλλευσης των τουριστών για πολιτικά οφέλη. Η ΔΕΥΑΡ επιλήφθηκε του θέματος που δημιουργήθηκε στη Φιλέρημο και έπραξε άμεσα τα δέοντα».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης με αφορμή τη διακοπή νερού στο λόφο της Φιλερήμου και την « παρέμβαση» του πρώην δημάρχου και αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Στέργου Στάγκα.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τον κ. Τσίκκη όταν έπεσε η στάθμη του νερού σε δεξαμενή που βρίσκεται στην περιοχή «Κεραμιδένια» της Ιαλυσού. Η συγκεκριμένη δεξαμενή τροφοδοτεί με νερό όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία της δημοτικής ενότητας, που τώρα ξεκινούν την τροφοδοσία των υδατοδεξαμενών τους. Η μεγάλη ζήτηση νερού όμως , προκάλεσε πτώση της στάθμης και διακοπή της υδροδότησης στη Φιλέρημο. Αξίζει να σημειωθεί πως το νερό φθάνει στο λόφο της Φιλερήμου με τη βοήθεια ενός πιεστικού μηχανήματος. Οι προσπάθειες που έγιναν για να τεθεί σε λειτουργία το ειδικό μηχάνημα όταν διεκόπη η υδροδότηση απέβησαν άκαρπες . Αυτό συνέβη γιατί το κλειδί του χώρου όπου λειτουργεί το μηχάνημα ήταν στην κατοχή ιδιωτών... που δεν ήταν δυνατό να βρεθούν και να το παραδώσουν άμεσα.

Μόλις έγινε γνωστό το θέμα , ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης ζήτησε να αλλάξει η κλειδαριά στο χώρο όπου βρίσκεται το μηχάνημα προκειμένου τα στελέχη της επιχείρησης να έχουν πρόσβαση στο χώρο.

Εκτιμάται πως μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στο λόφο της Φιλερήμου αφού θα ανέβει η στάθμη στη δεξαμενή.

Ο κ. Τσίκκης με αφορμή το συμβάν προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

«Έγιναν όλες οι δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της υδροδότησης στο λόφο της Φιλερήμου. Εκφράζω την αγανάκτηση μου για το γεγονός ότι παρουσιάστηκε πως έγινε παρέμβαση από τον πρώην δήμαρχο κ. Στάγκα που προφανώς ενημερώθηκε από κάποιο ιδιώτη. Η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ μερίμνησε από την πρώτη στιγμή και έδωσε λύσεις. Ζητήσαμε να αλλάξουν οι κλειδαριές στο χώρο όπου βρίσκεται το πιεστικό μηχάνημα που στέλνει το νερό στο λόφο. Δεν μας βρίσκει σύμφωνούς η εκμετάλλευση των τουριστών για ίδια πολιτικά οφέλη. Έγινε ότι είναι δυνατό για να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες της Φιλερήμου»

(εικόνα αρχείου)

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *