ροή ειδήσεων

Κρουαζιέρα στην Ελλάδα: ζήστε το όνειρο



Μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, δεν είναι πια ένα απρόσιτο όνειρο,... παραμένει όμως ένα ταξιδιωτικό όνειρο υψηλών απαιτήσεων!

Ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο και εφέτος, όπως κάθε χρονιά, θα ζήσουν αυτό το θαύμα που λέγεται ελληνικό καλοκαίρι ακριβώς με αυτόν τον τρόπο, με την γοητεία μιας κρουαζιέρας. Αλλά αυτή η επιλογή δεν είναι καλή μόνον για τους ξένους. Με πολύ προσιτές τιμές και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και οι Έλληνες αρχίζουν να απολαμβάνουν αυτήν την μοναδική εμπειρία χρωμάτων, γεύσεων και πολυτέλειας. Οι επιλογές είναι άπειρες και όλες σμαραγδένιες!




Αιγαίο ή Ιόνιο
Να ένα βασικό ερώτημα! Έχοντας δυο τόσο σημαντικά πελάγη να ξανοίγονται μπροστά μας, πού να διαλέξουμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα; Στο Αιγαίο, με τον κυκλαδικό πολιτισμό, το πάρκο των Σποράδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με τον παράδεισο των μικρών νησιών που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, ή στο Ιόνιο με τα Επτάνησα, με την βενετσιάνικη φινέτσα, με τις εκπληκτικές παραλίες του ηλιοβασιλέματος; Εντάξει, ας το παραδεχτούμε: είμαστε πολύ τυχεροί! Όλες αυτές οι επιλογές είναι απόλυτα προσιτές για τους Έλληνες, απλά διαλέγουμε, βάζουμε έναν παράδεισο στον χάρτη ως ορμητήριο, και σε ελάχιστη ώρα είμαστε εκεί!



Γιατί κρουαζιέρα;
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος στην Ελλάδα είναι ακριβώς το πλήθος των επιλογών. Ας μην μιλήσουμε για την ηπειρωτική Ελλάδα, μόνον τα νησιά αυτής της χώρας είναι απλά χωρίς αντίπαλο, και το κάθε ένα απαιτεί από τον ταξιδιώτη όλη του την προσοχή, όλη του την αγάπη, με τόσες ομορφιές το καθένα. Μια ολόκληρη ήπειρος, η Κρήτη, αποτελεί προορισμό ζωής. Και τις να πούμε για την Ρόδο ή της Εύβοια, ή την Κέρκυρα; Οπότε μια κρουαζιέρα, που επιτρέπει με έναν συντονισμό να γνωρίσει κάποιος περισσότερα από ένα νησιά σε ένα πολύ λογικό κόστος και σε έναν χρόνο που να τον βολεύει, οπωσδήποτε αποτελεί μια σίγουρη επιλογή. Ίσως να μην είναι τόσο απολαυστικό το να βρεθεί κάποιος στις Κυκλάδες με μια κρουαζιέρα για 7 ημέρες, όσο το να περάσει έναν ολόκληρο μήνα σε κάθε νησί, αλλά ακόμα και το ταξίδι θέλει τους συμβιβασμούς του! Άλλωστε, με την πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση που βιώνει κάποιος σε μια κρουαζιέρα, με τις υπηρεσίες σπα επάνω στο πλοίο, με τις πισίνες, με την σιγουριά του προγραμματισμού, όπως και να το κάνουμε, δεν μένει και… απαρηγόρητος, κάθε άλλο!
Κρουαζιέρα σημαίνει πως λέμε όχι στην περιπέτεια;
Αυτό είναι ένα συχνό άγχος όσων ταξιδιωτών αγαπάνε την ανεξαρτησία και τις ανακαλύψεις. Αλλά η κρουαζιέρα περιέχει όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν το ταξίδι συναρπαστικό, με δεδομένο ότι στην επίσκεψή στο κάθε νησί ο ταξιδιώτης μπορεί να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα ή αν θα ακολουθήσει τα δικά του προσωπικά μονοπάτια. Το μόνο που εξασφαλίζει η κρουαζιέρα με βεβαιότητα δεν είναι τόσο το πρόγραμμα όσο η σιγουριά ότι θα δει κάποιος ε ένα ταξίδι πολλά μέρη, θα αποκομίσει πλήθος εμπειριών και θα αφεθεί σε έναν απολαυστικό κόσμο διακριτικής πολυτέλειας. Δεν ακούγεται καθόλου άσχημο, ίσα – ίσα είναι πολύ ελκυστικό…

Χρήσιμες Πληροφορίες
Γραφείο Πληροφοριών ΕΟΤ: Τηλ : 210 8707088 - Τηλ : 210 8707205

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *