ροή ειδήσεων

Τι «κρύβεται» πίσω από τη «δολοφονία» της Μέριλιν Μονρόε από τη CIA



Πρώην πράκτορας της CIA, ηλικίας πλέον 78 χρονών, φέρεται να δήλωσε ότι είναι εκείνος που σκότωσε...

τη Μέριλιν Μονροέ επειδή είχε εραστή τον Φιντέλ Κάστρο.

Η Μέριλιν Μονροέ, που εκείνη την εποχή κοιμόταν και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, βρέθηκε νεκρή στις 5 Αυγούστου του 1962 στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες, με επίσημη αιτία θανάτου τη δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά, πιθανόν από απόπειρα αυτοκτονίας.

Η «ομολογία» του 78χρονου πρώην πράκτορα της CIA, που νοσηλεύεται ετοιμοθάνατος, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο, με έξαρση πραγματική στις ιστοσελίδες που «ειδικεύονται» στις θεωρίες συνωμοσίας.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο 78χρονος πρώην πράκτορας της CIA, Νόρμαντ Χότζες, ανέλαβε να δολοφονήσει την Μονρόε μετά από σχετική εντολή των μυστικών υπηρεσιών!

«Είχαμε στοιχεία ότι η Μέριλιν Μονρόε δεν κοιμόταν μόνο με τον Κένεντι, αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο προϊστάμενός μου, Τζίμι Χέιγουορθ, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι έπρεπε να το κάνουμε να μοιάσει με αυτοκτονία ή υπερβολική δόση. Δεν είχα σκοτώσει γυναίκα ξανά, αλλά υπάκουσα εντολές… Το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να μεταδώσει στρατηγικές πληροφορίες στους κομουνιστές και εμείς δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε αυτό! Έπρεπε να πεθάνει! Απλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω», φέρεται να δηλώνει ο 78χρονος, προσθέτοντας ότι διέπραξε συνολικά 37 δολοφονίες εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, από το 1959 μέχρι το 1972.


Τι κρύβεται πίσω από την «αποκάλυψη»

Ωστόσο… η ιστορία αυτή δεν είναι αληθινή, πρόκειται για φάρσα. Η υποτιθέμενη «αποκάλυψη» δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου από το σατιρικό «World News Daily Report» και διαδόθηκε από την ιστοσελίδα InfoWars που ασχολείται με θεωρίες συνωμοσίας, ενώ η φωτογραφία του φερόμενου ως ετοιμοθάνατου πράκτορα της CIA προέρχεται από άρθρο του 2013, στον «Guardian» για τους άρρωστους συνταξιούχους…





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *