ροή ειδήσεων

Ακυρώθηκαν πτήσεις τσάρτερ από Αυστρία για Ρόδο λόγω χαμηλής ζήτησης!


Δυσάρεστες οι εξελίξεις για το τουριστικό προϊόν της Ρόδου....
Μετά την αναμενόμενη μείωση των αφίξεων από τη ρωσική αγορά αναμένονται απώλειες και από τις βασικές τροφοδότριες αγορές, όπως αυτή της Αυστρίας. Και ενώ όλοι προσδοκούσαν να καλυφθούν οι απώλειες των αφίξεων από τη Ρωσία (μεταξύ άλλων) από γερμανική και την αυστριακή αγορά άρχισαν τώρα οι ακυρώσεις των πτήσεων λόγω χαμηλής ζήτησης! Μπορεί οι ακυρώσεις να αφορούν προς το παρόν μεμονωμένες περιπτώσεις, υπάρχουν όμως φόβοι ότι το φαινόμενο τείνει να γενικευτεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Kleine Zeitung” υπήρχε εξαιρετικά χαμηλή ζήτηση για πτήσεις τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Klagenfurt προς τη Ρόδο. Όσοι έκλεισαν τα πακέτα αυτά θα μεταφερθούν τελικά στη Λουμπλιάνα για να πετάξουν από εκεί στη Ρόδο. Σημειώνεται ότι τα προγράμματα από το Klagenfurt για την Κω, τη Νάξο, την Αττάλεια και τη Μαγιόρκα θα εκτελεστούν κανονικά!

Η εταιρεία ενημέρωσε τους πελάτες της για την αλλαγή του προγράμματος ως εξής: “Με λύπη σας πληροφορούμε ότι δεν έχουμε φθάσει στον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών για το πακέτο διακοπών που κλείσατε για τη Ρόδο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μεταφέρουμε τον προορισμό μας στο αεροδρόμιο της Λουμπλιάνας για να πετάξετε από εκεί στη Ρόδο”. Σημειώνεται ότι οι πτήσεις θα ξεκινούσαν από την 5η Ιουνίου από το Κλάγκενφουρτ, αναγκαστηκα όμως άλλαξε το αεροδρόμιο αφετηρίας του προγράμματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Τουρ Οπερέιτορ Gruber Reisen οι πελάτες που επέλεξαν το πακέτο διακοπών στη Ρόδο θα μεταφερθούν με mini bus στη Λουμπλιάνα και θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν αποσκευές 29 αντί 15 κιλών. Έτσι θα “αποζημιώσει” η εταιρεία τους πελάτες τους για την αλλαγή του προγράμματος και την ταλαιπωρία που θα υποστούν λόγω της αλλαγής αυτής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *