ροή ειδήσεων

Δείτε ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ηθοποιός πήγαινε με άντρες επι πληρωμή και έκλεβε τάφους



Διαβάστε παρακάτω όσα αποκαλύπτει ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του...
O Gerard Depardieu θεωρείται το κακό παιδί του γαλλικού κινηματογράφου και όχι άδικα. Ο 65χρονος ηθοποιός όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του πήγαινε με άντρες επι πληρωμή και έκλεβε τάφους. Ο ίδιος είχε συγκλονίσει και στο παρελθόν την κοινή γνώμη όταν δήλωσε πως έπινε εως 14 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα.


Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο "Συνέβη κάπως έτσι" ο πετυχημένος ηθοποιός μιλάει για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τους τρόπους που προσπάθησε να επιβιώσει αφού προέρχοταν απο φτωχή οικογένεια. Ο ίδιος αναφέρει "Άκουγα συνέχεια την μητέρα μου να λέει πως όταν έμεινε έγκυος σε μένα χρησιμοποιούσε βελόνα για να κάνει έκτρωση, νομίζοντας πως σχεδόν με είχε σκοτώσει. Η οικογένεια μου ήταν τόσο φτωχή που βοηθούσα την μητέρα μου να ξεγεννήσει τα αδέρφια μου, επειδή δεν είχαν λεφτά για το μαιευτήριο".

"Στα 10 μου βγήκα στους δρόμους. Έμοιαζα για 15 χρονών. Γρήγορα κατάλαβα πως αρέσω στους άντρες. Όταν με πλησίαζαν ζητώντας μου συνουσία, τους ζητούσα χρήματα" αναφέρει ο Γάλλος ηθοποιός αναθέρθηκε και στον τρόπο που έκλεψε δύο φρέσκα πτώματα για να πάρει τα χρυσαφικά και τα παπούτσια που φορούσαν.

Όταν ήταν 16 χρονών μπήκε στην φυλακή για τρεις εβδομάδες επειδή έκλεψε ένα αυτοκίνητο. Όταν βγήκε συνέχισε την καριέρα του σαν "ενοικιαζόμενο αγόρι για συνουσία". Την ίδια πορεία με τον πατέρα του ακολούθησε και ο γιος του Gerard Depardieu αφού όταν δεν είχε λεφτά πήγαινε με άντρες και είχε μπεί και αυτός στην φυλακή για κλοπές και ναρκωτικά. Ο γιος του πέθανε σε ηλικία 37 ετών απο πνευμονία.

Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για την φιλία του με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin " Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2008 και αμέσως δεθήκαμε επειδή είχαμε πολλά κοινά. Νομίζω ότι αναγνώρισε σε εμένα την χούλιγκαν πλευρά μου. Το γεγονός ότι με είχαν μαζέψει απο το πεζοδρόμιο λιώμα. Όπως και σε μένα, έτσι και σε εκείνον κανένας δεν θα στοιχημάτιζε ούτε δεκάρα πάνω μας, όταν ήμασταν σε ηλικία 15 ετών. Μιλάμε συχνά με τον Putin. Του στέλνω γράμματα που μιλάνε για τα πάντα. Τον διασκεδάζουν και μου απαντά".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *