ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έλυσε τον γρίφο της δολοφονίας της Άννυ



Ο 27χρονος «πα-τέρας» του είχε αποκαλύψει όλη την αλήθεια...


Τους τελευταίους μήνες έμενε μαζί με τον Σάββα, στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα. Εκεί ένα βράδυ, μετά από χρήση ναρκωτικών, ο πατροκτόνος εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του τι είχε κάνει στην ΆννυΤεμάχισε, έβρασε και σκόρπισε τα κομμάτια του κορμιού του μόλις τεσσάρων παιδιού του σε διάφορα σημεία της Αττικής. Πίστευε ότι έχει κάνει το τέλειο έγκλημα κι ότι είχε καταφέρει να εξαφανίσει κάθε ίχνος από την αποτρόπαια πράξη του. Ωστόσο, δεν υπολόγισε τον φίλο του, Νικολάι, τον άνθρωπο στον οποίο εκμυστηρεύτηκε όλη την αλήθεια.




Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση της μικρής Άννυ στράφηκαν σε δύο σενάρια. Το πρώτο, που γρήγορα εγκαταλείφθηκε, ήθελε τους γονείς να είχαν δώσει το παιδί για υιοθεσία έναντι αδράς αμοιβής. Το δεύτερο, που όλοι απεύχονταν, ήταν να είχε σκοτώσει την Άννυ ο ίδιος της ο πατέρας.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι χειρότερες εκτιμήσεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο Σάββας αρνούνταν μέχρι τελευταίας στιγμής τα πάντα και έλεγε ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο παιδικός του φίλος, Νικολάι, πήγε στις αστυνομικές αρχές και κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα γνώριζε. Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν πολύ βαρύ αυτό το μυστικό για να το κρατήσει μέσα του.

Ο Νικολάι ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια κι εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Το γεγονός ότι δεν είχε μια μόνιμη δουλεία ήταν κι ο λόγος που ταξίδευε συχνά από τη Σόφια στην Αθήνα.

Τους τελευταίους μήνες έμενε αρκετές φορές μαζί με τον Σάββα, στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα. Εκεί ένα βράδυ, μετά από χρήση ναρκωτικών, ο πατροκτόνος εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του τι είχε κάνει στην Άννυ.

Ο Νικολάι, ο οποίος πίστευε ότι η 4χρονη βρισκόταν στη γιαγιά της μάζεψε αμέσως τα πράγματα του και έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό τη Βουλγαρία. Μόλις έφτασε στη Σόφια πήγε στις αστυνομικές αρχές της χώρας του και κατέθεσε όλα όσα γνώριζε.

Όταν ο Σάββας πληροφορήθηκε για το ταξίδι του κολλητού του στη Βουλγαρία κι ενώ όλοι αναζητούσαν τα ίχνη της Άννυ, μετέβη μαζί με τη Ντιμιτρίνα στη Σόφια προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον φίλο του και να εξασφαλίσει τη σιωπή του.

Τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε. Ο κολλητός του που αγαπούσε υπερβολικά το κοριτσάκι, «έλυσε» τα χέρια των αστυνομικώνγια να περάσουν χειροπέδες στον 27χρονο παιδοκτόνο και να εξιχνιάσουν ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά.





protothema

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *