ροή ειδήσεων

Χειροπέδες για τον Έλληνα βασιλιά των ενεχυροαδανειστηρίων



Συνελήφθη για δεύτερη φορά, με την αυτόφωρη διαδικασία, από την Οικονομική Αστυνομία... γνωστός ενεχυροδανειστής χρυσού που οι διαφημίσεις του έχουν κατακλύσει την τηλεόραση. Πρόκειται για 48χρονο ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου, που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ύστερα από διενέργεια ελέγχου για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας του οποίου οι διαφημίσεις έχουν κατακλείσει την τηλεόραση. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε συλληφθεί και πάλι, αυτή την φορά γιατί δεν βρέθηκαν τιμαλφή αξίας 70.000 ευρώ που δεν είχαν υπερβεί το όριο φύλαξης τους ως ενέχυρα.

Μετά από τη νέα έφοδο στο κατάστημά του, διαπιστώθηκε πως δύο πελάτες είχαν προβεί σε πώληση τιμαλφών έναντι 500 ευρώ, για τα οποία δεν είχαν λάβει τιμολόγιο. Ακολούθησε λεπτομερής φορολογικός έλεγχος και συλλέχθηκαν φορολογικά και λοιπά στοιχεία προς περαιτέρω έλεγχο και επεξεργασία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα απασχολούνταν δύο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και θα ενημερωθούν ΙΚΑ και εφορία για τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *