ροή ειδήσεων

Προβοκάτσια Made In USA εναντίον της Ελλάδας στα Σκόπια! [video]



Η μακελάρισσα των Βαλκανίων προκαλεί....

Η Μαντλίν Ολμπράιτ που είχαν αναλάβει να φέρει εις πέρας τις φονικές επιθέσεις των ΗΠΑ στη γειτονιά μας, που όλοι θυμόμαστε τα αποτελέσματα της πολιτικής της στα Βαλκάνια, ξαναχτυπά με προκλητικό τρόπο...


Φαίνεται πως η πολιτικός και δεξί χέρι του Μπιλ Κλίντον, που πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ εθνικών και άλλων σχηματισμών στη διαμελισμένη Γιουγκοσλαβία συντηρεί τους δεσμούς της με τις χώρες που ευνόησε και εξακολουθεί να ρίχνει λάδι στη αέναη φωτιά των Βαλκανίων με κάθε ευκαιρία.

Τελευταία της πράξη ήταν η ομιλία της στο πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς, σε εκδήλωση για το μέλλον της Βοσνίας, στην οποία έκανε εγκληματικές ομολογίες επιδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο, πόσο ανούσια και αφελής ήταν η διπλωματία της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το γεγονός πως το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί επ' ωφελεία κανενός στην περιοχή, αν δεν το επιθυμούν οι... προστάτιδες δυνάμεις.



"Το θέμα της ονομασίας της ΦΥΡΟΜ είναι από τα πιο τρελά ζητήματα διεθνών σχέσεων όλων των εποχών" σημειώνει με απερίγραπτη απάθεια, σε ερώτηση για το ζήτημα της ονομασίας που σοβεί εδώ και 20 χρόνια. "Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει" απάντησε και συμπλήρωσε με νόημα: "Όλοι αποκαλούν πλέον το κράτος Μακεδονία, αλλά αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα του. Και νομίζω πως τα πρόσφατα γεγονότα (αναφέρεται στις αναταραχές στο Κουμάνοβο) είναι πολύ ανησυχητικά, οι εξτρεμιστικές ενέργειες, ο διαχωρισμός σε μικρά εθνικιστικά γκρουπ, η σχέση που έχει το Κόσσοβο και τι κάνουν οι Έλληνες γι' αυτό" σημειώνει ακυρώνοντας τόσο την ελληνική διπλωματία στο θέμα του ονόματος και εμπλέκοντας τη χώρα στο παρασκήνιο των αναταραχών που πλήττουν τη χώρα. Συνεχίζοντας το λόγο της που έμοιαζε πράος και ήσυχος η κα. Ολμπράιτ αναρωτιέται αν θα πρέπει η Αμερική, ή για να ακριβολογούμε τα Ηνωμένα Έθνη, να παρέμβει και πάλι στην περιοχή πριν να είναι πολύ αργά. Αν βέβαια κρίνουμε από την τελευταία τους παρέμβαση θα λέγαμε "ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε"!



Η κα Ολμπράιτ εξιστόρησε μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα, τις μηχανορραφίες των μελών των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να μην κακοκαρδίσουν καμιά από τις δύο πλευρές. Παραδέχτηκε πως μεθόδευαν την υποδοχή Γκλιγκόροφ στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών νύχτα, ώστε να μην βρίσκεται κανείς άλλος εκεί ή πως προέβλεψαν να βάψουν τους στύλους όπου αναστηλώνονταν οι σημαίες, ώστε καμιά σημαία να μην σηκωθεί και έτσι να αποφύγουν το διπλωματικό επεισόδιο. "Στους Έλληνες δεν άρεσε η σημαία της Μακεδονίας με τον ήλιο της Βεργίνας στη μέση" ανέφερε μεταξύ άλλων υιοθετώντας με τα λεγόμενά της πολλάκις το όνομα της χώρας παρά της διεθνείς αποφάσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την απάντηση της Αμερικανής στο συνέδριο του πανεπιστημίου. Δείτε από το 42.00' ως το 45.00 τις επίμαχες δηλώσεις:

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/5/15 04:50

    Ακόμα να ψοφήσει η καργιόλα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/15 12:25

    Εβραία είναι τι περιμένεις; Ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *