ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στη φυλακή τα εγγόνια που σκότωσαν την γιαγιά τους για μια TV



Παρατείνεται με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών η κράτηση των δύο αδελφών... που φέρεται ότι δολοφόνησαν την 69χρονη γιαγιά τους Ουρανία Γερολύμου στη Ρόδο για να της κλέψουν την τηλεόραση! Τα δύο ετεροθαλή αδέρφια, η 30χρονη Κ.Β. και ο 27χρονος Κ.Μ., κατηγορούνται ότι στις 4 Νοεμβρίου του 2014 σκότωσαν την ηλικιωμένη στο σπίτι της, στην περιοχή του Ασγούρου. Εις βάρος τους έχουν ασκηθεί από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία.

Η 30χρονη κατηγορούμενη είχε υποβάλει αίτηση για την ακύρωση της διάταξης της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου με την οποία διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση, όμως μετά και την έκδοση του βουλεύματος δεν αναμένεται να έχει τύχη. Από την πρώτη στιγμή πάντως ο ένας επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλον δίνοντας διαφορετικές εκδοχές για το έγκλημα. Η εγγονή αρνείται ότι γνώριζε οτιδήποτε για το φονικό και την κλοπή της τηλεόρασης, ενώ ο αδερφός της ισχυρίστηκε ότι η 30χρονη σκότωσε τη γιαγιά τους και πως ο δικός του ρόλος περιορίστηκε στην πώληση της τηλεόρασης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση και τη νεκροψία - νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι η άτυχη ηλικιωμένη χτυπήθηκε με ασύλληπτη βιαιότητα που είχε ως συνέπεια την πολτοποίηση του προσώπου της, ενώ υπέστη κατάγματα στα πλευρά και τραύματα σε καρδιά, συκώτι και στομάχι! Ο θάνατος της Ουρανίας Γερολύμου ήταν αποτέλεσμα κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και κακώσεων θώρακος και κοιλίας.

Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *