ροή ειδήσεων

Ουρές στα ATM - Κατσέλη: Ομαλή η τροφοδοσία τους



Ουρές και ταλαιπωρία παρατηρείται στα ATM, με τον κόσμο να προσπαθεί να σηκώσει χρήματα,...
μετά τις δραματικές εξελίξεις και την ανακοίνωση διεξαγωγής δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό.

Εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, αρκετά είχαν αδειάσει ήδη από το απόγευμα, όταν συνταξιούχοι είχαν μεταβεί για να εισπράξουν τις συντάξεις τους.

Εικόνες από το ATM της Ελλάδας μεταδίδει αυτή την ώρα το CNN και άλλα ξένα δίκτυα.

Πηγές της τράπεζας της Ελλάδος αναφέρουν ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τον ανεφοδιασμό των ATM ενώ, ερωτηθείσα για την αυξημένη κίνηση στα ATM, η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, δήλωσε: «Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η τροφοδοσία των ΑΤΜ γίνεται ομαλά από την Τράπεζα της Ελλάδος, και όπου παρουσιάζονται -σε μεμονωμένες περιπτώσεις- προβλήματα λόγω αυξημένων εκροών, αυτές αποκαθίστανται το γρηγορότερο δυνατόν».

Την ίδια ώρα πάντως, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ανέφερε ότι δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα πρατήρια καυσίμων όπως αναφέρουν εκπρόσωποι των βενζινοπωλών. Τόσο οι βενζινοπώλες όσο και οι εταιρίες εμπορίας διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα και ότι όλες οι παραγγελίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα θα εκτελεστούν κανονικά.

Ανέφεραν ότι «αν ένα πρατήριο ξεμείνει αυτό θα οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση. Ωστόσο, πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς δεν υπάρχει».

Εν τω μεταξύ, στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο αντιπρόεδρος τη κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ώστε να διασφαλιστεί η ρευστότητα των τραπεζών.

Πηγή: http://www.skai.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *