ροή ειδήσεων

Σουηδέζα κινδυνεύει με δίωξη για ψευδή καταμήνυση βιασμού στη Ρόδο



ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ...
Μία Σουηδή εργαζόμενη σε pool bar ξενοδοχείου στη Ρόδο κατηγόρησε νεαρό Νορβηγό ότι τη βίασε, αλλά μετά τη σύλληψή του και τις έρευνες των Αρχών κινδυνεύει να διωχθεί η ίδια για ψευδή καταμήνυση.

Ο 24χρονος αφέθηκε την Τετάρτη ελεύθερος χωρίς όρους, μετά την απολογία του, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του η 25χρονη, ενώ επιπλέον από ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψε τέλεση βιασμού.

Η τοπική Δημοκρατική αναφέρει σχετικά ότι η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε να προσαχθεί σήμερα ενώπιόν της η 25χρονη για να εξεταστεί σχετικά.

Η υπόθεση ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία της Ρόδου τα ξημερώματα της Δευτέρας που οδήγησε τελικά στη σύλληψη 24χρονου Νορβηγού και την ποινική δίωξη για βιασμό.

O νεαρός Β. G. –P. του J. 24 ετών βρισκόταν υπό την επήρρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ την Δευτέρα όταν και συνέβη το περιστατικό.

Τι είχε υποστηρίζει η νεαρή
Σύμφωνα με την κατάθεση της 25χρονης Σουηδής, από τις αρχές Μαΐου εργάζεται σε pool bar και διαμένει σε ξενοδοχείο. Στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, ενώ επέστρεφε πεζή στο δωμάτιό της, διαπίστωσε ότι την ακολουθούσε ο 24χρονος Νορβηγός, φορώντας μόνο εσώρουχο και κάλτσες και κρατώντας μια μπλούζα στο χέρι.

Ο νεαρός έφτασε μέχρι και την είσοδο του ξενοδοχείου της και η 25χρονη ανέβηκε στο δωμάτιο της, χτυπώντας την πόρτα για να ξυπνήσει τη συγκάτοικο της, επειδή δεν είχε κλειδί.

Η συγκάτοικός της ξύπνησε και την ενημέρωσε σχετικά, ζητώντας της να την βοηθήσει να βγάλει τον 24χρονο από το ξενοδοχείο, αλλά αυτή δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ετσι, όπως υποστήριξε, κατέβηκε μόνη της κάτω και ζήτησε από τον 24χρονο να αποχωρήσει, καθώς δεν μπορούσε να μείνει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η ίδια.

Στην προσπάθειά της αυτή τον απώθησε, αλλά ο 24χρονος την άρπαξε από το χέρι και την έσυρε στην παρακείμενη τουαλέτα όπου και την βίασε, σύμφωνα με την κατάθεσή της. Το θύμα αμέσως μετά άρπαξε την μπλούζα του δράστη και ανέβηκε στο δωμάτιό της, κλειδώνοντας την πόρτα.

Ο νεαρός τότε πήγε έξω από το δωμάτιο και χτυπούσε την πόρτα, με αποτέλεσμα η συγκάτοικος του θύματος να ειδοποιήσει τηλεφωνικά οικείο της, ο οποίος έσπευσε στο ξενοδοχείο και τον ακινητοποίησε μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία.

Η άποψη του μεθυσμένου νεαρού
Εντελώς διαφορετική ήταν η εξιστόρηση των γεγονότων από τον 24χρονο Νορβηγό, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας διασκέδαζε σε μπαρ της οδού Ορφανίδου.

Λόγω του ότι είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, η παρέα των φίλων του του ζήτησε να πάει στο ξενοδοχείο να κοιμηθεί γιατί ήταν μεθυσμένος. Μάλιστα, άνθρωπος του καταστήματος τον εμπόδισε να επιστρέψει στο χώρο, εξαιτίας της κατάστασης του.

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι ενώ περπατούσε στο δρόμο, μια κοπέλα, την οποία δεν είχε ξαναδεί τον έπιασε αγκαζέ και άρχισαν να περπατούν. Πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η νεαρή και τον οδήγησε στην τουαλέτα του ισογείου, όπου έκαναν έρωτα με την θέλησή της, αν και η συνεύρεση δεν ολοκληρώθηκε λόγω της κατάστασης μέθης στην οποία βρισκόταν.

Σε κάποιο σημείο η κοπέλα τον εγκατέλειψε και πήγε στο δωμάτιό του. Ωστόσο ο ίδιος, μην ξέροντας πώς να επιστρέψει στο δικό του ξενοδοχείο, πήγε στο δωμάτιό της και άρχισε να κτυπάει για να μπει μέσα.

Αυτή δεν του άνοιξε και λίγο μετά έφτασε στο σημείο ο φίλος της που τον ακινητοποίησε, μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *