ροή ειδήσεων

ΤΩΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΕΦΥΓΕ Η ΝΔ


Με χτυπήματα των εδράνων αντέδρασε η αντιπολίτευση σε μια ακόμα παρέμβαση-σχολιασμό της προέδρου ...
της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.


Το περιστατικό συνέβη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου σχολίασε τη χρονική διάρκεια της ομιλίας του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, «καταγράφοντας» έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο.



Αμέσως, οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν, αλλά αυτό δεν έκαμψε την πρόεδρο, η οποία συνέχισε, για να σχολιάσει και τις αναφορές του κ. Βενιζέλου για το παράδειγμα της Κύπρου με το κλείσιμο των τραπεζών και το κούρεμα καταθέσεων.



Τότε, βουλευτές άρχισαν να χτυπούν τα έδρανα ως αντίδραση στις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου -αρνητικές όταν αφορούν τοποθετήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης, θετικές όταν αφορούν υπουργούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και ήπιες προς τη Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα, οι βουλευτές του Ποταμιού αποχώρησαν, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η πρόεδρος της Βουλής δεν έδωσε το λόγο στον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ τους ακολούθησαν και οι συνάδελφοί τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αντιδρώντας στα σχόλια της κυρίας Κωσταντοπούλου.

http://fimotro.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *