ροή ειδήσεων

Με υπερσύγχρονα φουσκωτά οι τούρκοι στέλνουν τους λαθρομετανάστες «πεσκέσι» στην Ελλάδα!!!



Δεκάδες ακριβά φουσκωτά, made by Turkey, πλήρως εξοπλισμένα, αναχωρούν καθημερινά...
από τις τουρκικές ακτές με παράνομους μουσουλμάνους που τους στέλνουν οι Τούρκοι στα Ελληνικά νησιά, αφού πρώτα πληρώσουν το ακριβό αντίτιμο του εισιτηρίου της μετάβασης τους στην Ελληνική επικράτεια.

Η τουρκική πλευρά που θησαυρίζει από αυτή την γιγάντια επιχείρηση, δεν διστάζει να προβάλλει και φωτογραφίες από τα ακριβά φουσκωτά που μεταφέρουν κάτω από την μύτη της τουρκικής ακτοφυλακής τους παράνομους στην Ελλάδα και στην συγκεκριμένη περίπτωση από την Μούγλα της Τουρκίας προς την Ελληνική νήσο της Κω.

Μόνο από την αρχή του 2015 σύμφωνα με στοιχεία, (επίσημα όχι ανεπίσημα), του ΟΗΕ, 45.000 παράνομοι εισήλθαν από τις τουρκικές ακτές στην Ελλάδα.

Εμείς όχι μόνο δεν αντιδράμε σε αυτή την τεράστια επιχείρηση αλλοίωσης της σύστασης της ελληνικής κοινωνίας, αλλά γινόμαστε και στόχος καταγγελιών από διάφορους ανεύθυνους «προοδευτικούς» και ευρωπαίους εταίρους ότι δεν τους περιποιούμαστε όπως πρέπει, την ίδια ώρα που η χώρα βουλιάζει στην μνημονιακή της καταστροφή και ο ελληνικός λαός πνίγεται από την αδιέξοδη προδοτική πολιτική των ηγετών του.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *