ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνει βουτιές στη Ρόδο κάνει μας δείχνει τις ομορφιές του νησιού της!



Η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πέρασε το τριήμερο.... στη γενέτειρά της και φρόντισε να το χαρεί όσο περισσότερο γίνεται!


Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε με την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” μέχρι τη Ρόδο. Η παρουσιάστρια του Alpha πέρασε τρεις ξεχωριστές μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της αφού είχε την ευκαιρία να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση.




Στο νησί την περίμεναν οι γονείς της και η αγαπημένη της αδερφή, ενώ είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello! Την απαθανάτισε σε μία από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα όπου είχε παρέα την μικρή της ξαδέρφη στην οποία έχει αδυναμία.




Αυτή η απόδραση ήταν ότι χρειαζόταν για να φορτίσει τις μπαταρίες της, λίγες μέρες πριν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, αλλά και για να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του τόπου της. Η Κωνσταντίνα φρόντισε να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο instagram πολλά από τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία της Ρόδου και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στη Λίνδο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *