ροή ειδήσεων

Συμμορία Ρουμάνων προσπάθησε να απαγάγει παιδιά Βρετανών τουριστών στην Κύπρο!


Σκηνές τρόμου έζησε ένα γκρουπ Βρετανών όταν μία συμμορία προσπάθησε να απαγάγει τρία μικρά παιδιά...

Το περιστατικό συνέβη στο Anastasia Beach στον Πρωταρά κατά τη διάρκεια ενός γαμήλιου πάρτι στο οποίο συμμετείχαν 25 καλεσμένοι από το Ντάντι της Σκωτίας.

Όπως υποστηρίζουν μάρτυρες, οι δράστες ήταν ντυμένοι με τα ρούχα του προσωπικού του ξενοδοχείου ώστε να μην τραβούν την προσοχή.

«Είχαμε δει αυτούς τους ανθρώπους να περιφέρονται γύρω από το ξενοδοχείο καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Πήγαιναν στην πισίνα και αλληλεπιδρούσαν με τα παιδιά», λέει ένα από τους Βρετανούς τουρίστες.

Ο ίδιος περιγράφει και τη σκηνή της απαγωγής.

«Ένα ζευγάρι Ρουμάνων οδηγούσε δύο μικρά παιδιά σε ένα αυτοκίνητο», λέει και συνεχίζει τονίζοντας ότι ένας τρίτος προσπαθούσε να πάρει κι αυτός ένα άλλο παιδί.



Η απαγωγή αποφεύχθη χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση μίας γυναίκας και ενός Ιρλανδού.

«Μια γυναίκα πλησίασε τον άντρα με τα δύο αγόρια και τον ρώτησε τι έκανε μαζί τους, ενώ ευτυχώς ήταν κοντά ένας Ιρλανδός που έριξε κάτω τον έναν δράστη. Τρεις άνθρωποι από την Ανατολική Ευρώπη συνελήφθησαν, αλλά τέσσερις διέφυγαν με το φορτηγάκι τους», λέει ο μάρτυρας.

Αμέσως μετά εκλήθη η αστυνομία, η οποία έβαλε τους δράστες σε ένα βαν για να μην τους λιντσάρει ένα πλήθος 60-70 ατόμων που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

«Υπήρχε μια μεγάλη φασαρία στην υποδοχή, καθώς όλοι προσπαθούσαν να πιάσουν τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να πάρει τα νεαρά αγόρια», λέει αυτόπτης μάρτυρας σε βρετανικά μέσα.

Μετά το τραγικό περιστατικό, οι τουρίστες έστησαν ομάδες περιφρούρησης ώστε να προσέχουν τα παιδιά τους, τα οποία, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι όλα κάτω από 10 ετών.

Λίγο αργότερα το γκρουπ των τουριστών οδηγήθηκε σε άλλο ξενοδοχείο στην Πάφο για την καλύτερη ασφάλειά του.

Σύμφωνα, με όσα μεταδίδονται πάντως, η συμμορία πρέπει να σχεδίαζε εδώ και καιρό την απαγωγή των παιδιών καθώς μία ομάδα 10 ατόμων παρακολουθούσε συνεχώς το ξενοδοχείο, ενώ όπως υποστηρίζουν οι Βρετανοί, βιντεοσκοπούσαν και τραβούσαν φωτογραφίες των παιδιών όσο αυτά έπαιζαν στην πισίνα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας Κύπρου επιβεβαίωσε ότι αξιωματικοί προχωρούν σε διερεύνηση των καταγγελιών.

«Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση. Υπάρχουν υπάλληλοι στο ξενοδοχείο και προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τι ακριβώς συνέβη», αναφέρουν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *