ροή ειδήσεων

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Αυτό είναι το μεγαλύτερο «gigayacht» στον κόσμο αξίας $770 εκατ. [ΦΩΤΟ]


Το απίστευτο superyacht που θεωρείται ότι θα επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα, βγαίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!.... Ονομάζεται «Double Century», διαθέτει εννέα...καταστρώματα (!), δύο ελικοδρόμια, έχει δύο φορές το μήκος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, στα 656 πόδια και είναι 130 πόδια μεγαλύτερο από το μεγαλύτερο σούπεργιοτ μέχρι σήμερα, το Azzam, που ανήκει στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.



Το Eclipse του Roman Abramovich των 535 ποδιών, φαντάζει πολύ...λίγο, συγκρινόμενο με το Double Century!

Το απίστευτο σούπεργιοτ σχεδιάστηκε από τον διάσημο Christopher Seymour και το κόστος του αγγίζει το εξωφρενικό ποσό των 770 εκατομμυρίων δολαρίων!



Το σκάφος δεν έχει ακόμα ιδιοκτήτη και θα προωθηθεί μέσω της ναυλομεσιτικής 4yacht, που εδρεύει στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Ο Craig Timm, από την 4yacht, δήλωσε: «Η 4Yacht νιώθει ιδιαίτερη τιμή για το γεγονός ότι ο Christopher Seymour επέλεξε εμάς αποκλειστικά για να προωθήσουμε το Double Century στην αγορά.



«Ο Christopher είναι γνωστός για τα καινοτόμα σχέδια του σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες μεγέθους. Το Double Century εισάγει τις εξαιρετικές ικανότητές του στην αγορά της Ιστιοπλοΐας και είναι βέβαιο ότι θα καθορίσει την επόμενη βαθμίδα της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας».











Το σούπεργιοτ του Azzam



Το Eclipse του Roman Abramovich

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *