ροή ειδήσεων

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ: Νέος ιδιοκτήτης ενός από αυτά, ο μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ


Τα βήματα του διάσημου πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ Τζόνι Ντέπ,... ακολούθησε και ο αμερικανός μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ που αγόρασε ακόμα ένα ελληνικό νησί στον κόλπο της Αίγινας.

Πρόκειται για το νησάκι «Άγιος Θωμάς» το οποίο αγόρασε ο Μπάφετ από κοινού με τον Ιταλό εκατομμυριούχο Alessandro Proto στην τιμή των 15.000.000 ευρώ προκειμένου – όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν – να επενδύσουν, χτίζοντας ακίνητα, με σκοπό την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως το νησί έχει έκταση 1,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η εξαγορά ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Για τον Alessandro Proto που, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του, είναι μέτοχος της New York Times, μαζί με τον Carlos Slim, είναι η τρίτη μεγαλύτερη κτηματομεσιτική συναλλαγή που επιχειρεί από κοινού με τον Warren Buffet.

Εξάλλου, ο Warren Buffet ισχυρίζεται πως: «Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και πολλοί άνθρωποι είναι έτοιμοι να επενδύσουν».

Να σημειωθεί ότι σε ανάλογη κίνηση φέρεται να έχει προβεί και ο Τζόνι Ντεπ ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί Stroggino (πιθανολογείται ότι εννοεί τη Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα), που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *