ροή ειδήσεων

ΣΕΙΣΜΟΣ στον ΣΥΡΙΖΑ - "Τελειώνουν" με συνοπτικές διαδικασίες τον Τσίπρα ;;;



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα, αφού όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι,...
από τα 201 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τα 109 υπογράφουν κείμενο με το....
οποίο στρέφονται κατά του νέου Μνημονίου και ζητούν τη σύγκλιση του οργάνου για το θέμα.


Τα 109 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωσή τους ζητούν την άμεση σύγκληση του κομματικού οργάνου και ταυτόχρονα καλούν «τα μέλη, τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να περιφρουρήσουν την ενότητα του κόμματος, στη βάση των συνεδριακών αποφάσεων και των προγραμματικών μας δεσμεύσεων».


Στην κοινή δήλωση αναφέρεται ότι «στις 12 Ιουλίου συντελέστηκε στις Βρυξέλλες ένα πραξικόπημα που απέδειξε ότι στόχος των ευρωπαϊκών ηγεσιών ήταν η παραδειγματική εξόντωση ενός λαού που οραματίστηκε ότι μπορεί να ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος πέραν και έξω από το νεοφιλελεύθερο μοντέλο της ακραίας λιτότητας. Ένα πραξικόπημα που στρέφεται ευθέως εναντίον κάθε έννοιας δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας».


Η συμφωνία με τους «θεσμούς», προσθέτουν, «ήταν αποτέλεσμα απειλών άμεσου οικονομικού στραγγαλισμού και συνιστά ένα νέο μνημόνιο με επαχθέστατους και ταπεινωτικούς όρους επιτήρησης, καταστροφικό για τον τόπο και το λαό μας».


Ταυτόχρονα επισημαίνουν ότι αντιλαμβάνονται τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην ελληνική πλευρά, παρά ταύτα, σημειώνουν, θεωρούμε ότι το παλλαϊκό περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να υποκύψει στα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *