ροή ειδήσεων

Σοκάρει πασίγνωστος παρουσιαστής: «Είμαι φτωχός και μόνος!» (φωτο)


Ο γνωστός παρουσιαστής που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90 ...
στην τηλεόραση μιλάα αποκλειστικά στη "RealLife" σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί...



Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:
Αβα Γαλανοπούλου: "Έπιασα πάτο αλλά μπόρεσα να σηκωθώ". "Ο έρωτας με τύφλωσε". Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στην "R" για τον πρώην σύντροφό της που την εξαπάτησε παίρνοντας τις οικονομίες της και για τους "φίλους", οι οποίοι στα δύσκολα εξαφανίστηκαν.
"Δεν έχω βρει ακόμη τον πρίγκιπά μου". "Είμαι αρκετό καιρό μόνη μου", δηλώνει στην "R" η σέξι τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες για σχέσεις που της έχουν χρεώσει στο παρελθόν.
Καυτές καλλονές στις εξέδρες. Η Μις υφήλιος 2006 Ελίζαμπεθ Ρέγες και το μοντέλο του Playboy Πατρίτσια Μίκουλα είναι μόνο δυο από τις εντυπωσιακές συντρόφους ποδοσφαιριστών που έρχονται στην Ελλάδα για να ανεβάσουν το θερμόμετρο στα γήπεδα.
Έτοιμος να κάνει οικογένεια. Ο Γιάννης Βαρδής βρήκε στο πρόσωπο της Νατάσσας Σκαφίδα τη γυναίκα της ζωής του.
Κάνουν σχέδια για συγκατοίκηση. Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί εδώ και δέκα μήνες και ετοιμάζουν το επόμενο βήμα τους.
Α. Μικρούτσικος: "Είμαι ένας φτωχός και μόνος Ανδρέας".
Γιώργος Γιαννιάς: Ντύνεται γαμπρός στις 30 Αυγούστου.





Με τίτλο: "Αυτοί δεν είναι πιο αριστεροί από εμένα" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στην "αντεπίθεση Τσίπρα για την...ανακατάληψη του ΣΥΡΙΖΑ".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος για οριστική ρήξη με τους διαφωνούντες". "Δεν θα γίνω πρωθυπουργός με τις ψήφους της Ν.Δ., του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ" φέρεται -σύμφωνα με τo δημοσίευμα- να λέει ο Α. Τσίπρας στους συνεργάτες στους οποίους έχει μιλήσει "για τα σενάρια περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και για τον χρόνο των νέων εκλογών".
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "«Ξεχάστε» τις εκλογές!". Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: "Δεν έχουν δικαίωμα να στήσουν κάλπες πριν ολοκληρωθεί και υπογραφεί η νέα τριετής συμφωνία για τη χρηματοδότηση της χώρας, πριν ανοίξουν και επανέλθουν σε πλήρη και χωρίς περιορισμούς λειτουργία οι τράπεζες, πριν "κλειδώσει" οριστικά και αμετάκλητα η αναδιάρθρωση του χρέους και πριν εξασφαλισθεί η συμμετοχή της χώρας στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ και σε όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα της Ε.Ε.".
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
Ο Βαρουφάκης ανοίγει τα χαρτιά του για όλους και για όλα! Συνέντευξη στην "R". Τι λέει για Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου και πώς απαντά στις φήμες ότι σκοπεύει να ιδρύσει νέο κόμμα.
Το άγνωστο τηλεφώνημα του Κώστα στον Αλέξη.
Το... «ναι» έκανε κυβέρνηση. Εκτός σχήματος όσοι ψήφισαν «όχι» στη Βουλή.
Πύρινος εφιάλτης: Σε ποιούς ρίχνουν ευθύνες οι κάτοικοι για την καταστροφή στη Λακωνία - Οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών στον Υμηττό.



Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Αρχίζω να μην καταλαβαίνω. μαθαίνω ότι ο Ιούδας επέστρεψε τα τριάκοντα αργύρια και αντί αυτών ζήτησε επίσης τριάκοντα αργύρια, αλλά κίβδηλα! Στην εποχή μας μόνο τα κίβδηλα περνάνε, μουρμούριζε ο Ισκαριώτης καθώς δάγκωνε τα νομίσματα για να βεβαιωθεί ότι είναι όντως κάλπικα..."



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *