ροή ειδήσεων

Γυναικεία συμμορία έκλεβε τουρίστες!



Τρεις γυναίκες συνέλαβαν χθες αστυνομικοί στη Χερσόνησο για κλοπή.... Οι τρεις νεαρές αφαιρούσαν χρήματα από τουρίστες με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:
"Συνελήφθησαν, χθες (14.07.2015) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 20χρονη και δύο 24χρονες ημεδαπές, οι οποίες κατηγορούνται για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες (14.07.2015) τα ξημερώματα, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από 18χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αγγλίας χρήματα, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από κληθέντες αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαπές τις προηγούμενες ημέρες είχαν αφαιρέσει με τον ίδιο τρόπο από ένα 22χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αγγλίας και ένα 19χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ολλανδίας χρηματικό ποσό των 360 ευρώ και κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου."

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *