ροή ειδήσεων

Το καψόνι της Ζωής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας



Ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν γλίτωσε από τα «καψόνια» της Ζωής Κωνσταντοπούλου....


Η Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», άφησε τον Προκόπη Παυλόπουλο να περιμένει μέχρι τα ξημερώματα, το βράδυ της κρίσιμης ψηφοφορίας στη βουλή, την περασμένη Τετάρτη.

Τα φώτα στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν αναμμένα ως τα ξημερώματα, καθώς περίμενε σχεδόν όλο το βράδυ να του στείλει η κ. Κωνσταντοπούλου το πολυνομοσχέδιο που μόλις είχε ψηφιστεί.

Ηταν εξαιρετικά επείγον να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νόμος με τα προαπαιτούμενα για τη συμφωνία. Η ώρα περνούσε, οπότε- σύμφωνα με το δημοσίευμα- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μία ασυνήθιστη, εκτός πρωτοκόλλου, κίνηση προκειμένου να σώσει την κατάσταση. Τηλεφώνησε στην κ. Κωνσταντοπούλου και τη ρώτησε για το νόμο. «Α, αυτό το χαρτί του Μητρόπουλου...», φέρεται να του απάντησε εκείνη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, καθώς εκείνη την ημέρα είχε προεδρεύσει στη βουλή ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Τελικά, αφού υπογράφηκε ο νόμος για να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο, το πρωί της Πέμπτης και ενώ όλοι στις Βρυξέλλες περίμεναν τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, «έπεσε» το σύστημα. Λίγο προτού αρχίσει το κρίσιμο Eurogroup, τελικά κατάφεραν να σκανάρουν το νόμο ώστε αυτός να εμφανιστεί στους Ευρωπαίους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *