ροή ειδήσεων

Έτσι θα είναι τα νέα Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge Plus



Για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 η Samsung ετοιμάζεται να ανανεώσει την σειρά... των phablet με το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 5 αλλά και το νέο Samsung Galaxy S6 edge Plus. Την Πέμπτη διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία μας δίνουν μια εικόνα για το τι θα δούμε το φθινόπωρο...



Όπως αναφέρει το techblog.gr, το Samsung Galaxy Note 5 –σύμφωνα πάντα με τις πηγές- θα έχει οθόνη 5.67 ιντσών QHD Super AMOLED, επεξεργαστή Exynos 7422, μια ανανεωμένη έκδοση του 7420 που βρίσκεται στο Samsung Galaxy S6, αλλά με ενσωματωμένα cellular modems και η μπαταρία θα είναι στα 4100mAh.

Όσο για το Samsung Galaxy S6 Edge Plus; Οι πηγές μιλούν για dual-edge οθόνη στις 5.7 ίντσες και επεξεργαστή Snapdragon 808, ο οποίος θα είναι ο τρίτος ισχυρότερος στην σειρά της Qualcomm, μετά τους Snapdragon 820 και Snapdragon 810.

Επιπλέον, το S6 edge Plus αναφέρεται ότι θα έχει ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 2160p video recording, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 3000mAh και Android Lollipop 5.1.1.

Και τα δυο phablet αναμένεται να έχουν γυαλί στην πίσω πλευρά, άρα μάλλον δεν περιμένουμε να δούμε ούτε εδώ αποσπώμενη μπαταρία. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησαν να ακούγονται και οι πρώτες φήμες για την μη υποστήριξη καρτών microSD στο Note 5.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *