ροή ειδήσεων

Σίγησε το δελτίο του ΑΝΤ1 μετά από 26 χρόνια



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1, καθώς τους τελευταίους μήνες... έχει δρομολογηθεί σαρωτικό κύμα απολύσεων και μόνο χθες φαίνεται πως είδαν την έξοδο περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι.

Ήδη λόγω του κλίματος, οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν στάση εργασίας χθες, ενώ κόσμος συγκεντρώθηκε στα studio του καναλιού στα Σπάτα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Στο σημείο υπήρχαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τον ΑΝΤ1 μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το δελτίο του καναλιού σίγησε μετά από 26 χρόνια, τα περισσότερα από τα οποία βρισκόταν στην κορυφή του πίνακα τηλεθεάσεων. Οι τηλεθεατές που κάθισαν στις 8 το βράδυ της Παρασκευής να δουν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είδαν στις οθόνες του ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά "Συμμαθητές" σε επανάληψη. Η τηλεθέαση του καναλιού στο διάστημα 20:00 - 21:00, ξεκίνησε από 13,5% και έπεσε μέχρι το 8,2%

Αυτές οι απολύσεις ενισχύουν τα σενάρια που θέλουν τον ΑΝΤ1 να καταθέτει πρόταση για ψυχαγωγικό σταθμό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει ανάγκη τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων όσους απαιτεί ένας τηλεοπτικός σταθμός που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.
E-Radio

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/8/15 21:55

    Και τι να γινει ρε παιδια? οσα καναλια ειναι ελλειμματικα και δεν μπορουν να πληρωσουν τα χρεη και τις οφειλες τους ας κλεισουν! δηλαδη οι αλλες επιχειρησεις που κλεινουν στο πηγαδι κατουρησαν? και για να προλαβω καποιους που θα πουν για την κατσικα του γειτονα, ΟΧΙ δε θελω να κλεισει κανενα καναλι, αλλα οπως προστατευονται αυτα, θελω να προστατευτουν και οι επιχειρησεις! Αν χαριζονται χρεη σε καναλαρχες να χαριστουν και σε αλλες επιχειρησεις. 'Η θα πληρωνουν ολοι ή κανενας! Δε μπορει καποιοι να ζουν εις βαρος των αλλων.......ετσι θα εχουμε 50 χρονια μνημονιο και θα λεμε τι φταιει και δεν βγαινουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/15 21:56

    ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΟΝΟΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 800€ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *