ροή ειδήσεων

Κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος παιδίσκης, 3 ετών!



Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε... από την σοβαρή υπόθεση εκμετάλλευσης της αθωότητας ενός 14χρονου παιδιού από 50χρονο Ολλανδό, φίλο της οικογένειας του και μια νέα αποκρουστική υπόθεση, με φερόμενο ως θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 3 ετών και 9 μηνών, απασχολεί από χθες την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου!
Οι διαζευγμένοι γονείς του παιδιού, που διαμένει μόνιμα με την μητέρα του στη Ρόδο, υπέβαλαν συγκεκριμένα έγκληση κατά ενός κατοίκου του νησιού, επαγγελματία οδηγού, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε κατ’ επανάληψη σε βάρος του.
Τον εγκαλούμενο γνώρισε η μητέρα του παιδιού το Νοέμβριο του 2014 και διατηρούσαν έκτοτε φιλικές σχέσεις. Η γνωριμία τους, εξελίχθηκε σε μία στενή φιλία, η οποία δεν είχε ερωτικές ή συναισθηματικές προεκτάσεις. Είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους μια σχέση αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης, αλληλεγγύης και κατανόησης και περνούσαν πολλές ώρες της ημέρας μαζί.
Η μητέρα της ανήλικης φέρεται να είχε εξηγήσει στον εγκαλούμενο, ότι δεν ήθελε ερωτική σχέση μαζί του και ότι δεν θα πρέπει να περιμένει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.
Ο εγκαλούμενος, σύμφωνα με την μήνυση, έδειχνε στοργή και αγάπη στην ανήλικη θυγατέρα της και όταν η ίδια αδυνατούσε, λόγω της εργασίας της, να μεταφέρει ή να παραλάβει, το παιδί της από τον παιδικό σταθμό, το ανελάμβανε εκείνος.
Επιπλέον σε δύο τουλάχιστον περιστάσεις, ο εγκαλούμενος φέρεται να είχε αναλάβει την φύλαξη του παιδιού στην οικία της μητέρας του, όταν η τελευταία έπρεπε να απουσιάσει και η νταντά αδυνατούσε να εργαστεί.
Όπως περιγράφεται στην έγκληση, ενώ όλα έβαιναν καλά, πριν ένα μήνα το παιδί άρχισε να εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά και συγκεκριμένα φίλησε την μητέρα του στο μάγουλο με εξαιρετικά προκλητικό τρόπο.
Επιπλέον, ενώ το παιδί πήγαινε στον σταθμό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, άρχισε να δείχνει αρνητική συμπεριφορά, ξεσπούσε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί και στην πορεία παρουσίασε κρίσεις έντονου βήχα, χωρίς να είναι άρρωστο.
Ιατροί θεώρησαν ότι ο βήχας οφείλετο σε ψυχοσωματική αιτία και όταν ένα βράδυ περί τις αρχές Ιουλίου, το παιδί έβηχε πολύ, η μητέρα της είχε συνομιλία μαζί της κατά τη διάρκεια της οποίας, το παιδί περιέγραψε ότι ο εγκαλούμενος το θώπευε στα απόκρυφα του σημεία!
Η μητέρα φέρεται να κάλεσε τον εγκαλούμενο στο τηλέφωνο και στη μεταξύ τους συνομιλία δήλωσε προσβεβλημένος και φέρεται να της έκλεισε τη γραμμή.
Την επόμενη ημέρα η μητέρα προσέγγισε ξανά το παιδί, που περιέγραψε εκ νέου τι είχε συμβεί με τον εγκαλούμενο. Επισκέφθηκε παιδίατρο και ψυχολόγο, ενώ διαπίστωσε ότι το παιδί δεν πήγαινε στην ώρα του στο σχολείο αλλά με καθυστέρηση δύομιση περίπου ωρών.
Από τις εξετάσεις δεν προέκυψε διακορεσμός του παιδιού ή άλλου είδους κακοποίηση.
Στην πορεία ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε και επεισόδιο με τον εγκαλούμενο, που κατήγγειλε ότι συκοφαντείται.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Βασίλης Καβουριού.


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/8/15 02:56

    ...τέτοιοι τύποι θέλουν λιθοβολισμό στις πλατείες. ....
    ... για να βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι. ....
    ...είναι ΑΛΗΤΕΊΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *