ροή ειδήσεων

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ: Για τις 4 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση στο Μονομελές



Για τις 4 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου να αναβάλει... την εκδίκαση της υπόθεσης και την εξέταση του φερόμενου ως δράστη της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Παστίδα το Σάββατο 22 Αυγούστου και είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές, σπίτια και επιχειρήσεις και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές ενώ η πυρκαγιά κατέκαψε 1.500 στρέμματα


Για τις 4 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης και την εξέταση του φερόμενου ως δράστη της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Παστίδα το Σάββατο 22 Αυγούστου και είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές, σπίτια και επιχειρήσεις και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές ενώ η πυρκαγιά κατέκαψε 1.500 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου Β.Δ. του Χ. κ. Άκης Δημητριάδης αιτήθηκε την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 ενώπιον της εισαγγελίας, κλήση μαρτύρων σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης σε βάρος ημεδαπού φ ερόμενου ως δράστη ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία για εμπρησμό από αμέλεια.

Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος συνελήφθη την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 στα πλαίσια του αυτοφώρου από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 22/08/2015 και ώρα 14:00’, σε δασική έκταση, στην περιοχή Παστίδα στη νήσο Ρόδο. -Π.Ντ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *