ροή ειδήσεων

Μπάσκετ: Χρυσό μετάλλιο για την Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα



Οι αθλητές της Εθνικής Εφήβων πανηγυρίζουν τη μεγάλη επιτυχία...

Το χρυσό μετάλλιο στοΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στο μπάσκετ, που διεξήχθη στο Βόλο, κατέκτησε η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, το βράδυ της Κυριακής, στον τελικό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό, είχε εκπληκτική ανατροπή και συγκλονιστική εξέλιξη, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ανατρέπει διαφορά που έφτασε ακόμη και στο -14 και να επικρατεί της Τουρκίας με 64-61.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εθνική Εφήβων «κυνηγούσε» το σκορ σχεδόν σε όλο το ματς, προσπέρασε στο 36' με τρίποντο του Μιλεντίγεβιτς (57-54) και διατήρησε έκτοτε το προβάδισμα για να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια και πάλι, μετά από 7 χρόνια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης και MVP (πολυτιμότερος παίκτης) της διοργάνωσης ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με 23 πόντους (7π. στο 4ο δεκ.) και 4/4 βολές στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς. Τα δεκάλεπτα: 12-19, 25-37, 41-48, 64-61.

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 3, Ντουζίδης, Μιλεντίγιεβιτς 8 (2), Φλιώνης 2, Μιχαλούτσος, Μουράτος 2, Σκουλίδας 8 (2), Χρηστίδης, Δίπλαρος 6 (1), Σκορδάς, Παπαγιάννης 12 (15ρ), Χαραλαμπόπουλος 23 (2).

Τουρκία (Ντερίν): Αλ 10 (2), Γιλμάζ, Οντσέλ, Τασκιράν 12 (2), Ούλκερ 13 (2), Μπερίσα, Κορκμάζ 15 (1), Ντουρμάζ 3 (1), Γκαζί 2, Μπαϊράκ 4, Γιουρτσεβέν 2, Τουντς.

Η Λιθουανία επικράτησε με 74-49 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στο «μικρό τελικό» και «ανέβηκε» στο τρίτο σκαλί του βάθρου.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *