ροή ειδήσεων

Ποιος σώφρων πολίτης θα ξαναταξιδεύσει με αυτό το πλοίο;


Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να καταπλεύσει στην Κω ...
το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δυναμικότητας 2.000 – 2.500 θέσεων, που θα φιλοξενήσει προσωρινά λαθρομετανάστες από την Συρία για περίπου 15 ημέρες. και κατόπιν θα αντικατασταθεί από άλλο, ούτος ώστε να βρωμίσουν όλα. Το πλοίο με 110 άτομα πλήρωμα, έφθασε έξω από το λιμάνι της Κω στις 2:15 το μεσημέρι, αντί στις 12μμ που ήταν προγραμματισμένο.


Ποιος θα δεχθεί να κοιμηθεί στα ίδια κρεβάτια και στα ίδια σεντόνια και να χρησιμοποιήσει τις ίδιες εγκαταστάσεις, όταν θα επανέλθει στο δρομολόγιό τουπου θα έχει από χολέρα και φυματίωση, μέχρι ψώρα και σύφιλη; Γιατί έκανε αυτή την «θυσία» εν μέσω τουριστικής σεζόν η ΑΝΕΚ και με ποιου ρητή εντολή; Ποια είναι τα… αντισταθμιστικά οφέλη ; θα το βάλουν μετά σε καραντίνα για συστηματική απολύμανση όλων των χώρων; Και ποιος το εγγυάται ; Ποιος θα εγγυηθεί ότι θα έχει γίνει αποτελεσματική απολύμανση από τυχόν αρρώστιες που ενδεχομένως (κατά πάσα πιθανότητα) θα πάσχουν κάποιοι από τους μετανάστες;
Ξέρετε πόσοι αστυφύλακες και φρουροί αρρώστησαν φυλάσσοντας τους σε διάφορους χώρους ; Πάρα πολλοί. Επειδή δεν τα ανακοινώνουν; Mεχρι ..ψώρα κόλλησαν.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/15 13:24

    Και τα σεντόνια καθορίζονται, και οι χώροι απολυμενονται, και τα δωμάτια θα καθαριστουν, όμως ο νεοελληνικος, αθλιος, απολιτιστος και αξεστος τρόπος με τον οποιο σκέφτεσαι, χωρις ίχνος παραμικρου πολιτισμού, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν άτομα σαν και εσένα που κανένα καθαριστικό η απολυμαντικο δε μπορεί να αφαιρέσει κάτι λεκέδες που ντροπιαζουν και λερώνουν με την παρουσια τους το ανθρώπινο είδος.
    Και επειδή γνωρίζω ότι ουτε τα κότσια,(οι άντρες τα λέμε αρχιδια, και μην τα ψάχνεις γιατί δεν έχεις) δεν έχεις για να το δημοσιοποιησεις το σχολιο μου, θα σε βοηθήσω εγώ να το μάθει ολη η Ελλάδα μέσω εθνικων εντύπων και γνωστων ιστοσελίδων, αλλά και από το Facebook.
    Κλείνω ευχόμενος, η Ελληνική κοινωνία να αφαιρέσει τους λεκέδες σαν κ εσένα, και να μπορουμε να μιλάμε για μια υγιείς κοινωνία με βαση τον άνθρωπο και όχι με βάση εσένα, και την ζωώδη αμορφοσια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/15 14:52

      Μαλλον σε εχουν "γλυκανει" με καποιο τροπο αυτα τα παρασιτα και τους λατρευεις τοσο.Παρε μερικους στο σπιτι σου αν εχεις εσυ τα "αρχιδια"που λες οτι λειπουν απο τους αλλους.Αλλα μαλλον κι εσυ σαμαρειτης του πληκτρολογιου εισαι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/8/15 18:11

      na tous pareis sto spiti soy,esy politismene pou den eisai lekes.kala se leei samareith toy plhktrologiou o prohgoumenos.H megalopsyxia kai o dithen politismos mas efage,saxlamara.Exeis esy arxidia na pareis estw kai enan apo avtous spiti soy na ton taiseis kai na ton frontiseis?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/15 16:22

    Φαντάζομαι ο προλαλησας δεν έζησε τις τελευταίες μέρες στην κω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *