ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η ΚΡΥΦΗ ιστορία πίσω από τον Έλληνα συνταξιούχο που ράγισε καρδιές !!!!



Ο συνταξιούχος πρωταγωνίστησε σε όλα τα ΜΜΕ τις πρώτες μέρες της επιβολής των capital controls...


Έγινε το πρόσωπο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, όταν η φωτογραφία του ενώ είναι καθισμένος στο πεζοδρόμιο και κλαίει ακατάπαυστα έξω από μια τράπεζα έκανε τον γύρο του κόσμου.



O James Koufos, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας στην Αυστραλία, αναγνώρισε στο πρόσωπο του 77χρονου Γιώργου Χατζηφωτιάδη έναν παλιό φίλο του εκλιπόντος πατέρα του George Koufidis.


Ο Γιώργος Χατζηφωτιάδης περίμενε στην ουρά σε 4 τράπεζες με την ελπίδα να βγάλει τα επιτρεπόμενα 120 ευρώ από τη σύνταξή του.


«Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες δεν άντεξα. Είναι μια εκπληκτική και σπάνια ευκαιρία να βοηθήσω πραγματικά κάποιον. Μας είπαν που ακριβώς ζει στο χωριό. Η μαμά μου, που ζει ακόμα στην Ελλάδα, στεναχωρήθηκε όταν είδε αυτές τις εικόνες και αυτό με παρακίνησε για να κάνω κάτι.


Ζω μια άνετη ζωή στο Σίδνεϊ και βλέπω κάποιον που έχει δουλέψει σκληρά σε όλη του τη ζωή και δεν μπορεί να πάρει τη σύνταξή του για να θρέψει τη γυναίκα και την οικογένειά του. Αυτό δεν είναι σωστό».



Στην προσπάθειά του να τον εντοπίσει έγραψε ένα μήνυμα στο Facebook σημειώνοντας πως θα του δώσει τα χρήματα ενός χρόνου της σύνταξής του.«Θα του καταβάλω τη σύνταξη για όσο χρειαστεί. 170 ευρώ την εβδομάδα; Θα του δώσουμε 250 ευρώ! Δεν θα επιτρέψω να πεινάσει ένας περήφανος και εργατικός άνθρωπος».


Θα διαθέσει χρήματα από την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του για να τον βοηθήσει, σημειώνοντας πως θα το ήθελε και εκείνος.Μετά τη δημοσίευση του μηνύματός του συγκέντρωσε περίπου 4.000 – 5.000 ευρώ από άλλους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *