ροή ειδήσεων

Βουτιές και... οντισιόν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναστατώνει τα social media με τις φωτογραφίες της,...
ενώ οι... ακροάσεις για την εκπομπή της συνεχίζονται

Πιο φειδωλή είναι αλήθεια, σε σχέση με άλλες χρονιές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν άφησε ούτε το φετινό καλοκαίρι τους ακολούθους της στα social media παραπονούμενους, μια και φρόντιζε να τους ενημερώνει για τις θερινές της εξορμήσεις ανά την Ελλάδα.

Αγαπημένος προορισμός της πρωινής οικοδέσποινας της ψυχαγωγικής ζώνης του Alpha η Μύκονος, την οποία μετά το τέλος του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» επισκέφθηκε τουλάχιστον τρεις φορές, με πιο πρόσφατη τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, όπου και φιλοξενήθηκε στο σπίτι της καλής της φίλης και ιδιοκτήτριας της δισκογραφικής εταιρείας Cobalt Music, Αννας Μαρίας Αντύπα. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα έδειχνε να δυσφορεί έντονα κάποιες στιγμές στην παρουσία του φωτογραφικού φακού που την εντόπισε τόσο με τις φίλες της όσο και μόνη της στα πλακόστρωτα καλντερίμια του Νησιού των Ανέμων.

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές της παρουσιάστριας δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν τη γενέτειρά της, τη Ρόδο, το φυσικό κάλλος της οποίας διαφήμισε μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τη γειτονική Κάρπαθο. Επόμενος σταθμός ήταν τα περίχωρα της Καλαμάτας όπου η Κωνσταντίνα επισκέφθηκε την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα στο εξοχικό που διατηρούν στην περιοχή της Αβίας, πολύ κοντά στην πανέμορφη παραλία της Σάνταβας. Μάλιστα, η Σπυροπούλου ανέβασε και μια selfie στoν λογαριασμό της στο Instagram με την Αννίτα Πάνια δίπλα της να έχει αποκοιμηθεί...



Στο ενδιάμεσο βέβαια η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha ανέβαινε και στην Αθήνα προκειμένου να ενημερώνεται για τα δοκιμαστικά που γίνονται σχετικά με τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν τη νέα σεζόν στον πρωινό καναπέ του Σαββατοκύριακου. Με δεδομένη την αποχώρηση των Αντώνη Λουδάρου και Νίκου Αναδιώτη -έσπευσαν να το ξεκαθαρίσουν σε συνεντεύξεις τους αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν- και τις φήμες να λένε ότι ο Παύλος Σταματόπουλος θα πάρει θέση αρχισυντάκτη πίσω από τις κάμερες, το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha τα Σαββατοκύριακα χτίζεται εξαρχής.

Ηδη από το εντυπωσιακό πλατό του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» έχουν περάσει ο Μάνος Ιωάννου, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Στέφανος Μιλάτος, που θεωρείται και ο επικρατέστερος για τη θέση του Αναδιώτη. Το νεαρό μοντέλο με καταγωγή από τα Τρίκαλα, που έχει κάνει απόπειρες καριέρας και στο εξωτερικό, άφησε καλή εντύπωση στους ανθρώπους της παραγωγής, ωστόσο τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι τότε η Κωνσταντίνα μπορεί να χαίρεται ανενόχλητη τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *