ροή ειδήσεων

Ποιός είναι ο αστυνομικός που χαστούκισε τον μετανάστη



Τα όσα διαδραματίζονται στα νησιά του Αιγαίου κοντά στα τουρκικά παράλια... με τους χιλιάδες πρόσφυγες να τα κατακλύζουν αναζητώντας μια καλύτερη τύχη ή προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις χώρες τους που μαστίζονται από τον πόλεμο, κάνουν συνεχώς τον γύρο του κόσμου.

Ελάχιστους όμως φαίνεται ότι συγκινούν από εκείνους οι οποίοι θα έπρεπε να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα αυτών των ανθρώπων αλλά και της Ελλάδας. Η Κομισιόν εξήγγειλε ψίχουλα για την βοήθεια προς την Ελλάδα και κακά τα ψέμματα οι κάτοικοι των νησιών με τις τοπικές αρχές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Υποτίθεται ότι οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί που ασχολούνται με την υποδοχή των παράνομων μεταναστών είναι εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίσουν ακόμα και ακραίες καταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές έχουν εκπαιδευθεί και είναι εκείνοι που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Όπως ο αστυνομικός - νταής ο οποίος απαθανατίστηκε από δημοσιογράφο του Associated Press να χαστουκίζει μετανάστη και να κραδαίνει στα χέρια του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον συγκεκριμένο αστυνομικό ο οποίος μετράει πολλά χρόνια υπηρεσίας στο σώμα, είχαν γίνει συστάσεις να διατηρεί την ψυχραιμία του. Μάλιστα, είχε απασχολήσει για την συμπεριφορά του τους ανωτέρους του.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση ξέφυγε και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε σε έναν συνάνθρωπό του. Γιατί υποτίθεται ότι εκείνοι οι οποίοι πρέπει να επιβάλλουν την τάξη έχουν εκπαιδευθεί να το κάνουν αυτό σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα με τον τρόπο που αρμόζει.

Και ενώ εικόνες απόλυτου χάους βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιοτητας από την Κω και ο δήμαρχος της πόλης προειδοποιεί ότι θα χυθεί αίμα, πληροφορίες του Newsit αναφέρουν ότι τέλος Αυγούστουαναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταθέσεις επιπλέον αστυνομικού προσωπικού σε Λέσβο και Κω για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Δηλαδή πολύ αργά!

Στο μεταξύ και όσον αφορά την επικριτική ανακοίνωση των συνδικαλιστών αστυνομίας Δωδεκανήσου για την υπόθεση του αστυνομικού στην Κω, κύκλοι του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο αστυνομικός εκτός του ότι βιαιπραγούσε εναντίον ταλαιπωρημένων ανθρώπων παράλληλα κρατούσε μαχαίρι, αντικείμενο που δεν προβλέπεται στον εξοπλισμό του.

Κατά συνέπεια καλό θα ήταν, όπως τονίζουν οι κύκλοι του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι συνδικαλιστές να ασχοληθούν με τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου αστυνομικού.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *