ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Επικίνδυνος Τζιχαντιστής στην Κω; [εικόνες]


Και η κυρά Τασία λιάζεται!....

Ο άντρας που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο Laith al Salech, 30 ετών. Έφτασε στη χώρα μας ως... πρόσφυγας. Αριστερά τον βλέπουμε τον περασμένο Ιανουάριο πάνοπλο να μάχεται για το Ισλαμικό Χαλιφάτο στο Χαλέπι. Δεξιά τον βλέπουμε το περασμένο Σάββατο περιμένοντας το πλοίο από την Κω για την Αθήνα. Όπως έχει δηλώσει στις αρχές προορισμός του είναι η Ολλανδία όπου, όπως λέει ζουν συγγενείς του.




Την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνουν οι Κούρδοι που ζουν στην Αθήνα, που έχουν άμεση ενημέρωση για τέτοιου είδους θέματα από τους συμπατριώτες τους Κούρδους που είναι οι μόνοι που μάχονται πραγματικά ενάντια στους δολοφόνους του ISIS. Εάν αληθεύουν τα παραπάνω τότε μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα που έχει πλέον να αντιμετωπίσει η χώρα μας αλλά και η Ευρώπη αφού φυσικά δεν θα είναι ο μόνος τζιχαντιστής που έφτασε ως ψευτοπρόσφυγας στην πατρίδα μας.




Η κυρά Τασία η Χριστοδουλοπούλου λιάζεται και μάλλον την έχει πάρει ο ύπνος.Η γυναίκα είναι επικίνδυνη.Δεν έχει νοιαστεί ούτε στιγμή για να έρθει σε κάποια επαφή με τους Κούρδους που ζουν στην Ελλάδα για να πάρει "πέντε" κρίσιμες πληροφορίες ,για το ποιούς φέρνει μέσα στα σπίτια μας.

σ.σ. Planet-Greece: Στη ανάρτηση που έχει γίνει από τον Σύριο, που φαίνεται να αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα του τζιχαντιστή, τα Σκόπια (ή FYROM - Πρωην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως αποκαλούνται διεθνώς), αναφέρεται ως "Μακεδονία". Ο άνθρωπος προφανώς έχει παραπληροφορηθεί αλλιώς θα γνώριζε πως η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *