ροή ειδήσεων

Στον εισαγγελέα ο χειριστής του ταχύπλοου που διαμέλισε την τουρίστρια στη Ρόδο



Ενώπιον εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο χειριστής του ταχύπλοου... που χθες διαμέλισε με το σκάφος του μία 37χρονη Ρωσίδα στην περιοχή Τραουνού, κοντά στο Φαληράκι της Ρόδου.


Η τραγωδία που συγκλονίζει τη Ρόδο έγινε χθες λίγο μετά τις 8μμ όταν το ταχύπλοο χτύπησε με την προπέλα του την 37χρονη κολυμβήτρια με αποτέλεσμα να την διαμελίσει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά και να διαλύσει σχεδόν το κεφάλι της.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η εφημερίδα Ροδιακή προκύπτει ότι ο ελβετός χειριστής του σκάφους, 42 ετών, που λίγο πριν από τη δύση του ηλίου επιχειρούσε θαλάσσια σπόρ σέρνοντας με το ταχύπλοο του 6 συνολικά σκιέρ, είχε αντιληφθεί το χτύπημα που προκλήθηκε.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την δικογραφία που έχει στα χέρια της και μελετά η αντιεισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου κ. Μαρία Αγγελούδη, που χειρίζεται την υπόθεση, ο χειριστής του σκάφους σταμάτησε όταν άκουσε το ισχυρό χτύπημα, ενώ ο ένας από τους σκιέρ υποστήριξε ότι αφού έκαναν έρευνα στην περιοχή και δεν βρήκαν τίποτε, αναχώρησαν.

«Ακούσαμε ένα ισχυρό χτύπημα στον κινητήρα ή στο ίδιο το σκάφος. Το γεγονός ανησύχησε τον χειριστή που έκοψε αμέσως ταχύτητα και σταμάτησε το σκάφος. Κάναμε έρευνα κι εμείς επιτόπου πέφτοντας στη θάλασσα αλλά δεν είδαμε τίποτα. Νομίζαμε ότι ήταν κάποιο μεγάλο ψάρι» είπε στους λιμενικούς ο ένας από τους 6 τουρίστες που έκαναν θαλάσσιο σπορ με το μοιραίο ταχύπλοο.

Ο χειριστής του σκάφους, έχει άδεια για θαλάσσια σπορ στην περιοχή της Ιαλυσού, αλλά άγνωστο πως, βρέθηκε να δραστηριοποιείται στην περιοχή ανάμεσα σε Φαληράκι και Αφάντου.

Οι μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου της Ρόδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρουν ότι το σκάφος κινούνταν σε απόσταση 100 έως 150 μέτρων από την παραλία, γεγονός που απαγορεύεται αυστηρά αφού παραβιάζονται οι κανόνες ασφαλείας. Όμως οι καταθέσεις που έδωσαν ήδη στο Λιμεναρχείο της Ρόδου οι 6 σκιέρ και ο 42χρονος χειριστής, επιμένουν ότι το σκάφος βρίσκονταν σε απόσταση 500 τουλάχιστον μέτρων από την ακτή.

Η 37χρονη Ρωσίδα, είχε πάει για διακοπές στη Ρόδο πριν από μερικές μέρες. Έμενε στην περιοχή Αφάντου και συνήθιζε να κολυμπά μέχρι αργά στην συγκεκριμένη παραλία, όπως κατέθεσε Ροδίτης φίλος της ο οποίος και την αναζήτησε.

Χθες ήταν το τελευταίο της κολύμπι. Όταν άργησε να δώσει σημεία ζωής ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο. Στην περιοχή υπάρχει στρατιωτικό φυλάκιο και οι αρμόδιοι ενημέρωσαν ταυτόχρονα το Λιμεναρχείο ότι στην παραλία, παρά το γεγονός ότι είχε δύσει ο ήλιος, υπήρχαν προσωπικά αντικείμενα λουόμενης. Ακολούθησαν ολονύκτιες έρευνες και οι υποψίες δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.


newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *