ροή ειδήσεων

Δε θα πιστεύετε τι έκανε γνωστή παρουσιάστρια σε ξενοδοχείο που δεν της φαινόταν καθαρό!



«Εννοείται ότι δεν το αποκάλυψα ποτέ στην παρέα μας.»...
«Ντρεπόμουν για την υστερία μου.»
Η παρουσιάστρια δεν θυσιάζει την άνεση της και σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε κάτι που είχε κρατήσει μυστικό από την παρέα της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας για απίστευτα περιστατικά που της έχουν συμβεί, αλλά και τον πρώτο της τσακωμό με τον σύζυγο της Θανάση.

Τα τελευταία επτά χρόνια η Ισπανία είναι ο σταθερός προορισμός των διακοπών σου. Τι σου αρέσει τόσο πολύ σε αυτή τη χώρα;

Στην Ισπανία πηγαίνω από τότε που γνώρισα τον Θανάση. Εκείνος την επισκέπτεται εδώ και 20 χρόνια, οπότε μου μετέδωσε την αγάπη του. Τώρα πια έχουμε φίλους εκεί που μας περιμένουν κάθε χρόνο. Το αστείο είναι ότι το πρώτο μου ταξίδι στην Ισπανία ήταν τραυματική εμπειρία. Μόλις είχαμε πρωτογνωριστεί με τον Θανάση, αποφάσισε να μου κάνει δώρο τα Χριστούγεννα ένα ταξίδι – έκπληξη. Μου είπε λοιπόν: «Βάλε σε μία βαλίτσα μερικά ρούχα και θα σου πω στο αεροδρόμιο που θα πάμε». Έτσι κι έγινε. Θέλοντας να με ευχαριστήσει και να μου δείξει τον τόπο που τόσο αγαπάει, ήθελε – μέσα σε τρεις μέρες που είχαμε στη διάθεση μας – να γυρίσουμε όλη τη Μαδρίτη και τα περίχωρα. Στην Ισπανία λοιπόν έγινε και ο πρώτος μας τσακωμός. Με τραβολογούσε από το ένα μέρος στο άλλο για να προλάβουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να του πω: «Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να βάλω τα κλάματα από την κούραση. Δεν θέλω να δω τίποτε άλλο από την Ισπανία. Θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου και να κοιμηθώ».

Έχετε κάνει ποτέ κάμπινγκ;

Έχεις τρελαθεί; Μια φορά, θυμάμαι, είχαμε πάει με τον Θανάση σε ένα ξενοδοχείο που δεν μου έδινε την εικόνα της απόλυτης καθαριότητας όπως τη θέλω εγώ, οπότε πήρα όλες τις πετσέτες από το μπάνιο και τις έστρωσα στο κρεβάτι για να κοιμηθώ. Εννοείται ότι δεν το αποκάλυψα ποτέ στην παρέα μας. Ντρεπόμουν για την υστερία μου. Κάμπινγκ δεν έχω κάνει ποτέ. Αν δεν έχω το μπάνιο μου, τις ευκολίες μου, τις κολόνιες μου, τις κρέμες μου δεν μπορώ.







πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *