ροή ειδήσεων

Έγιναν πλούσιοι χάρη στα… capital controls!



«Τραβάει τα μαλλιά της» μια γυναίκα που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα,... αλλά έκρυψε έναν πραγματικό θησαυρό στο σπίτι της στα Παλιάμπελα της Βόνιτσας όταν άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό πριν εφαρμοστούν τα capital controls, επειδή φοβήθηκε το ενδεχόμενο να γίνει «κούρεμα» των καταθέσεων.

Η γυναίκα πρόλαβε να «σηκώσει» από την τράπεζα, ούτε λίγο ούτε πολύ, το ποσό των 240.000 ευρώ! Πιστεύοντας ότι τα χρήματα κινδύνευαν λιγότερο στην επαρχία απ” ό,τι στην Αθήνα, τα έκρυψε στο σπίτι της παρ” όλο που η ίδια δεν βρισκόταν εκεί. Όταν πήγε να δει αν όλα ήταν καλά, διαπίστωσε έντρομη ότι ο θησαυρός της είχε κάνει φτερά! Αμέσως ζήτησε βοήθεια από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Οι αστυνομικοί, όμως, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι και ενημέρωσαν για την περίεργη κλοπή τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Αγρινίου. Κλιμάκιο της Σήμανσης πήρε αποτυπώματα από παντού, αλλά η διαλεύκανση της μυστηριώδους κλοπής φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη και οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες στο περιβάλλον του θύματος.

arouraios.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *