ροή ειδήσεων

Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ μήνυμα του Καταδρομέα που “ΓΚΡΕΜΙΣΕ” το facebook – Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κο@@@λα Σόιμπλε!


Έχει πολλά χρόνια στην πλάτη του…
Τριάντα πέντε χρόνια στον Ελληνικό Στρατό 150 άλματα από αεροπλάνα και ελικόπτερα και μια “γεμάτη” πορεία ως Καταδρομέας! Ο Ιδομενέας Κατάκης πραγματοποίησε δύο -ακόμα- άλματα από αεροσκάφος C-130 της ΠΑ, τα τελευταία όπως αναφέρει εν όπλοις…

Λίγο αργότερα, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο διαδίκτυο αναφέρθηκε στο γεγονός ευχαριστώντας παράλληλα τους στρατιώτες του, τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων και τα πληρώματα της ΠΑ και της Αεροπορίας Στρατού.

Έγραψε λοιπόν στο facebook:

“Χθες με εναν “ΥΠΕΡΟΧΟ” ηλιο, με μια “ΥΠΕΡΟΧΗ” θερμοκρασια των 39C πραγματοποιησα 2 αλματα απο Α/Φ C-130 στην Ζ.Ρ Μεγαρων. Φυσιολογικα ηταν τα τελευταια “ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ” αλματα…

Απο την 27 Φεβρουαριου 1985 που εκτελεσα το 1ο αλμα, εως την 27 Ιουλιου 2015 περασαν 30 και κατι χρονια που η ΤΥΧΗ με βοηθησε χωρις τον παραμικρο τραυματισμο να πραγματοποιησω πολλα (περιπου καμμια 150αρια). Ευχαριστω ολους αυτους που με εκπαιδευσαν, με βοηθησαν, που σταθηκαν μπροστα η πισω μου στο ιδιο STICK.

Eυχαριστω τους Στρατιωτες μου στην 1η Μ.ΑΛ που με εμπιστοσυνη σε εμενα “ΕΦΕΥΓΑΝ” απο την πορτα που εριχνα. Ευχαριστω τους Αρχηγους Ριψεων και τους Αξιωματικους Ζ.Ρ που με τις ενεργειες τους ολα πηγαιναν μια χαρά. Ευχαριστω τους Χειριστες και τα πληρωματα της Αεροποριας Στρατου και της Πολεμικης Αεροποριας.

Τελος ευχαριστω τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ για οτι μου προσεφερε επι 35 χρονια και ευχομαι στους ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ καλες ΕΞΟΔΟΥΣ και καλες ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ”.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *