ροή ειδήσεων

Κως: Έφτιαξαν σελίδα στο Facebook υπέρ του νταή αστυνομικού



Η εικόνα ενός Έλληνα αστυνομικού στην Κω, που χαστουκίζει έναν μετανάστη... και σπρώχνει άλλους ενώ κρατάει ένα μαχαίρι στα χέρια του, έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας σάλο και... ντροπή.


Αλλά όπως κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις: ενώ οι περισσότεροι καταδικάζουν την ενέργεια ενός οργάνου της τάξης, που χειροδικεί και φωνάζει σε πρόσφυγες που περιμένουν τα χαρτιά τους στην Κω, υπάρχουν και κάποιοι που όχι μόνο στηρίζουν τον νταή αστυνομικό και ζητούν να παρασημοφορηθεί!

Έφτιαξαν μάλιστα και σελίδα στο Facebook " Στηρίζουμε τον αστυνομικό από την Κω", η οποία μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 1000 likes.




Και είναι τόσο περήφανοι εκείνοι που έφτιαξαν τη σελίδα, που ως φωτογραφία προφίλ έβαλαν ακριβώς το καρέ από το video της οργής που δείχνει τον αστυνομικό να χαστουκίζει έναν από τους μετανάστες, έναν πρόσφυγα πολέμου.




Το video που τράβηξε ο ανταποκριτής του Associated Press, Dalton Bennet έκανε, τη Δευτέρα, το γύρο του κόσμου, προκαλώντας οργή, ντροπή και την απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να θέσει τον νταή αστυνομικό σε διαθεσιμότητα και να ξεκινήσει κατεπείγουσα διοικητική έρευνα.

Δείτε το video

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/8/15 12:05

    ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/8/15 13:07

    ΕΓΩ ΤΡΑΒΑΩ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤ@ΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/8/15 15:38

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΝΑΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ....ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΜΕ.....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΠΡΟΣΦΤΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝΥΓΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..ΤΙ??? ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΕΤΑΜΕ...? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ......ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ....ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩ.....ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ....ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ???? ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!! ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΕΙΠΕΤΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ....ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΤΑΗΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ...ΔΙΟΤΙ ΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ..ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ.....ΚΑΙ ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ...ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΚΙΣΑΝ Η ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΜΗΣΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΠΕΤΕΘΗΚΑΝ.....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ....ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.....ΝΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ...ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ. ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΙΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ . ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΙΤΕ ΝΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΝΤΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ? ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΟΥΝ? ΑΝ ΟΧΙ !! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!! ΓΙΕΛΙΕΣΤΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ,,ΥΓΕΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ (((ΔΕΝ))) !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/15 00:18

      Οτι και να παιρνεις φιλε αλαξε το αμεσως .Σε χαλαει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/8/15 15:50

    Ποιο πρόσφυγα πολέμου ΡΕ.. Αντί να κάτσουν και να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, έγιναν λαγοί και ήρθαν να πουλήσουν εδω μαγκιές.Ρε ούστ γαμημένοι. Τσακιστείτε φύγετε απο την Ελλάδα. Μπράβο στον αστυνομικό. Και όποιος τολμήσει να κατεβάσει σημαία, να τον εκτελέσετε επιτόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/8/15 19:18

    Mετανάστης ή προσφυγας πολέμου; Δεν είναι το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *