ροή ειδήσεων

Στους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία



Μπορεί ο Σεπτέμβρης να μπήκε, ωστόσο το φθινόπωρο δεν έχει έρθει ακόμα,... μιας και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, θυμίζουν καλοκαίρι.
Οι ασυνήθιστα αυξημένες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, φαίνεται πως θα κρατήσουν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.
Πιο συγκεκριμένα ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία να σκαρφαλώνει τους 38 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα, και τους 39 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου με τους ανέμους να μην ξεπερνούν στα πελάγη τα 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά σήμερα περιμένουμε:
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις καις τα ορεινά πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι μέτριοι έως και 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως και 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολή Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενι9κά αίθριος ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ εμώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως και 37 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε αίθριο καιρό με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τος πρωινές ώρες κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 34 βαθμούς Κελσίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *