ροή ειδήσεων

4 λόγοι για τους οποίους το crossfit είναι αποτελεσματικό



Αν ο στόχος σας είναι να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση,...
τότε μάθετε ότι το CrossFit είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα εκγύμνασης το οποίο φέρνει σε φόρμα τους ασκούμενους και τους διατηρεί για πάντα εκεί.

Αυτό γιατί έχει σχεδιαστεί με αυτό τον τρόπο που βοηθάει όχι μόνο τους Competitive αθλητές αλλά και τους απλούς ασκούμενους.

Παρακάτω παρουσιάζονται 4 λόγοι για τους οποίους το CrossFit είναι αποτελεσματικό
Τα Workouts προσαρμόζονται

Ο καθένας κάνει τη προπόνηση της ημέρας (WOD), αλλά ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και δύναμης. Δεν έχει σημασία σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε γιατί κάθε δραστηριότητα μπορεί να τροποποιηθεί. Για παράδειγμα αν δε μπορείτε να κάνετε μια έλξη τότε μπορείτε να τροποποιήσετε την άσκηση και να κάνετε έλξη με άλμα ή να κάνετε έλξη με τη βοήθεια ενός λάστιχου.
Τα Workouts είναι προκαθορισμένα και υπάρχουν χρονικά όρια.

Επειδή το WOD αναρτάται για όλα τα μέλη του γυμναστηρίου, μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο χωρίς να σκέφτεστε τι μπορεί να έχει το σημερινό πρόγραμμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ασκούμενους που είναι νέοι στο άθλημα. Τα WODs συνήθως έχουνCapacityTime ή προκαθορισμένο όγκο προπόνησης ο οποίος θα πρέπει να ολοκληρωθεί, πριν τα παρατήσετε.
Το CrossFit διδάσκει πραγματικές δεξιότητες.

Στο άθλημα αυτό θα διδαχθείτε ασκήσεις όπως Deadlift, Clean, Snatch,HandStandPushUps, MuscleUps κτλ. Σε κάθε μάθημα αφιερώνετε χρόνος για την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Ο προπονητής δείχνει τα στάδια μιας δεξιότητας και πώς να εξασκήσουν τη δεξιότητα αυτή οι ασκούμενοι.
Η «κοινότητα» του CrossFit είναι τεράστια.

Αν πραγματικά σας αρέσουν τα άτομα με τα οποία κάνετε μαζί προπόνηση τότε είναι σίγουρο ότι θα ξαναπάτε. Η κοινωνική διάσταση του CrossFit είναι τεράστια γιατί όλοι κάνουν μαζί τη προπόνηση της ημέρας και αυτό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα φιλική ως προς τον ανταγωνισμό. Επευφημούν και ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον σε αντίθεση με ένα συμβατικό γυμναστήριο που ο καθένας κάνει το δικό του πρόγραμμα.

Δεν θα ξέρετε αν θα το αγαπήσετε ή θα το μισήσετε μέχρι τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε. Ας είναι η φετινή χρονιά αυτή στην οποία θα βρεθείτε σε φόρμα όσο ποτέ άλλοτε.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *