ροή ειδήσεων

Έρχονται λειτουργίες Block και Unsubscribe στο Gmail... μετά από χρόνια!



Αυτό που οι άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνουν εδώ και χρόνια, ...η Google αποφάσισε να το δώσει - επιτέλους - και στους χρήστες του GMAIL...


To Gmail δίνει τη δυνατότητα στους web και mobile χρήστες του να φιλτράρουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λαμβάνουν σε καθημερινή βάση.

Το Gmail δίνει τις δυνατότητες του μπλοκαρίσματος (Block) και διαγραφής από λίστες (Unsubscribe) απευθείας από το κεντρικό μενού της εφαρμογής του. Οι νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες αρχικά στους web χρήστες της υπηρεσίας και αργότερα, από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν και οι χρήστες της εφαρμογής σε ένα Android smartphone ή tablet.

Με τη λειτουργία του μπλοκαρίσματος, όλα τα email που έρχονται από μια συγκεκριμένη διεύθυνση οδηγούνται αυτόματα στο spam folder, από όπου μπορούν να βγουν όποτε το επιθυμεί ο κάτοχος του λογαριασμού Gmail με ένα unblock. Το unsubscribe έρχεται στο Android μετά από την προσφορά της εν λόγω δυνατότητας στην web εκδοχή του Gmail. Με ένα πάτημα στην κατάλληλη επιλογή μπορεί κανείς να σταματήσει να είναι συνδρομητής σε μία υπηρεσία αποστολής newsletters.

Οι νέες αυτές δυνατότητες, σύμφωνα με το Venture Beat, δεν αναμένεται να φτάσουν σύντομα σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS. Όπως φέρεται να δήλωσε στέλεχος της Google, αρχικά θα είναι διαθέσιμες μόνο στην web εκδοχή της υπηρεσίας του Gmail και σε κινητά και tablets με λειτουργικό σύστημα Android.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *