ροή ειδήσεων

Αμετανόητη η Τασία υπερασπίζεται μέχρι τέλους τις επιλογές της



Με ειρωνείες και ύφος...

Το «λιάζονται» ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσα να δώσω - Συγκεκριμένοι άνθρωποι πλούτισαν από τους πρόσφυγες - Με θεωρούν αδύναμο κρίκο επειδή δεν συχνάζω στα παράθυρα - Η Ύπατη Αρμοστεία θαύμασε την προσπάθειά μου


Αμετανόητη, χωρίς να αναγνωρίζει το παραμικρό λάθος, εμφανίστηκε ακόμα μια φορά η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η πρώην υπουργός επιχείρησε να πείσει πως ό,τι έκανε στην επτάμηνη θητεία της στο υπουργείο ήταν όχι απλώς σωστό, αλλά αλάνθαστο και στο μέγιστο των δυνατοτήτων!


Υπερασπίστηκε όχι μόνο τη φράση «λιάζονται» για τους μετανάστες στην Ομόνοια, αλλά και το «εξαφανίζονται» και την θέση της ότι άνθρωποι στα νησιά πλούτισαν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Alpha, ανέφερε σχετικά: «Μίλησα για συγκεκριμένους ανθρώπους που πλούτισαν από τους μετανάστες, όταν μου έδειξαν τιμοκατάλογο οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι. Οι νησιώτες το ξέρουν αυτό ότι κάποιοι πλούτισαν από τους πρόσφυγες». Όσον αφορά στην περίφημη φράση της πως οι μετανάστες «λιάζονται» στην Ομόνοια, είπε πως «ήταν η πιο κατάλληλη απάντηση στην ηλίθια ερώτηση ενός συναδέλφου σας που δεν τον θυμάμαι, που ήταν τι κάνουν οι μετανάστες στην Ομόνοια»!

«Με θεωρούν αδύναμο κρίκο επειδή δεν συχνάζω στα παράθυρα και δεν έχω κάνει καριέρα στις τηλεοράσεις», εκτίμησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, ενώ «αποκάλυψε» πως η Υπατη Αρμοστεία, παρά τις συνεχείς επικριτικές δηλώσεις κατά της προηγούμενης κυβέρνησης για τους χειρισμούς της (ή μάλλον την απουσία τους) στο προσφυγικό, την... θαύμασε: «Η Υπατη Αρμοστεία όχι μόνο ήρθε, αλλά με άκουσε και θαύμασε την προσπάθεια που έχουμε κάνει», είπε η πρώην υπουργός.

Ακολούθως η κυρία Χριστοδουλοπούλου ειρωνευόμενη και προσβάλλοντας τον συνομιλητή της Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχείρησε να εξηγήσει γιατί κανένας από τους μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας δεν είναι παράνομος: «Είναι κατά 85% πρόσφυγες, υπάρχουν στατιστικά στοιχεία γι' αυτό. Δεν είναι λαθραίοι γιατί δεν είναι ποινικό αδίκημα η είσοδος στη χώρα και ο εισαγγελέας δεν τους ασκεί καμία δίωξη. Γι' αυτό θα έπρεπε να είχαμε καταργήσει τον όρο λαθρομετανάστη, εδώ και πολλά χρόνια. Αυτά μπορείτε να τα επικοινωνήσετε με τον εγκέφαλό σας»;

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου προέβλεψε ακόμα πως το επόμενο διάστημα το ζήτημα θα επιδεινωθεί, ενώ εμμέσως επέκρινε την υπηρεσιακή κυβέρνηση πως «άνοιξε» τη Λέσβο, μεταφέροντας το πρόβλημα στην Αθήνα και ακολούθως στην Ειδομένη: «Εκεί τα πράγματα θα είναι τραγικά, δεν μπορούμε να κάνουμε καταυλισμούς λόγο παραμεθορίου, ενώ οι Σκοπιανοί κάνουν τα δικά τους παιχνίδια».

Στο τέλος της συνέντευξης η πρώην υπουργός εμμέσως και πάλι επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι κατά την θητεία της υπήρχαν «πολλά ατυχήματα» στη θάλασσα, ενώ «κατά τη δική μας θητεία μας υπήρξε μόνο ένα ατύχημα, στη Ρόδο, με το πλοίο που έπεσε στα βράχια».

Τέλος στις συνεχείς παρεμβάσεις του κυρίου Μητσοτάκη, που ζητούσε να μάθει τη θέση της για το αν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα, απαντούσε ειρωνικά «Πώς φυλάσσονται τα θαλάσσια σύνορα; Θα βάλετε φράχτη; Πείτε μας εσείς κύριε Μητσοτάκη, πώς ελέγχονται τα σύνορα στη θάλασσα; Όσο είμαστε εμείς κυβέρνηση δεν θα πνιγεί κανένας άνθρωπος»! 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/9/15 11:16

    Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ο κόσμος τι παίζει με το Τσύριζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *